Champions League: AS Monaco – Manchester City

Analiza meciuri

AS Monaco – Manchester City

Miercuri seara se va juca unul din cele mai interesante dueluri din mansa secunda a optimilor Champions League. Liderul din Ligue 1, Monaco, va incerca sa anuleze avantajul de doua goluri a celor de la Manchester City, care au castigat in tur cu 5-3. In acel meci francezii au aratat ca pot pune probleme favoritilor din Manchester. Ne asteptam sa vedem un spectacol fotbalistic, pentru ca ambele echipe vor folosi o tactica ofensiva.

AS Monaco

A evoluat foarte bine pe stadionul Etihad, luandu-si adversara prin surprindere cu tactica ofensiva pe care a abordat-o. Trebuie sa precizam ca Monaco a avut avantaj de doua ori, ins ape final a dat semne de slabiciune si a primit 3 goluri. Totusi, spera in continuare la calificare, dar este nevoita sa joace la fel ca in prima repriza a partidei din tur. Dupa infrangerea cu City, jucatorii antrenorului Jardim, au eliminat-o pe Marseille din saisprezecimile Cupei Frantei, iar in campionat au invins-o in deplasare pe Guingamp si pe teren propriu a bifat doua victorii in fata celor de la Bordeaux si Nantes. Asadar, a ramas pe primul loc in clasament, la 3 puncte distanta fata de PSG si la 5, de Nice. Monaco are sanse destul de mari sa devina noua campioana din Ligue 1. Carrillo si Boschillia vor lipsi fiindca sunt accidentati, iar Glik este suspendat.

Manchester City

Dupa disputa din prima mansa cu Monaco, Manchester City a jucat 4 meciuri in competitiile interne si a inregistrat 3 triumfuri si un egal. A remizat cu Stoke pe teren propriu si in prezent se afla la un punct in spatele ocupantei locului 2, Tottenham si la 10 puncte distanta fata de liderul Chelsea, asa ca nu sansele la sa castige titlul sunt minime. In FA Cup a trecut lejer de Huddersfield si de Middlesbrough. Prin urmare, s-a calificat in semifinala, insa acum se concentreaza la maxim asupra acestui duel cu Monaco. Antrenorul Guardiola a anuntat ca va folosi cel mai puternic prim 11 pe care il are la dispozitie. Pe lista accidentatilor se regasesc: Kompany, Jesus si Gundogan.

{{notification_msg}}