Champions League: AS Monaco – Borussia Dortmund

Analiza meciuri

AS Monaco – Borussia Dortmund

Vice-campioana Germaniei nu a reusit sa-si creeze avantaj in prima mansa, iar acum este nevoita sa repare situatia in Monaco. Cu siguranta Borussia a fost afectata de evenimentul nefericit care a avut loc in apropierea autocarului echipei si a pierdut cu 3-2 in partida tur. Monaco a jucat un fotbal ofensiv si a marcat de 3 ori. Intre timp ambele s-au impus in campionat acasa, insa nu cu usurinta. Va fi cea de-a doua confruntare dintre aceste cluburi de fotbal.

AS Monaco

Arata foarte bine dupa ce a eliminat-o pe Manchester City si acum va incerca sa o lase acasa si pe Borussia Dortmund. Datorita scorului din tur, Monaco este favorita la calificare, pentru ca a inscris de 3 ori in Dortmund. A folosit aceeasi tactica ca si in dubla cu City si a marcat cu un gol mai mult decat adversara. Probabil ca nu va renunta la acest stil de joc si va incerca sa obtina o noua victorie, mai ales ca il are in atac pe tanarul Mbappe, care a dat doua goluri in prima mansa. Weekend-ul trecut a intors soarta meciului cu Dijon si a castigat cu 2-1, cu toate ca au fost menajati cativa jucatori importanti. Nu-i vom vedea pe teren pe Fabinho si Bakayokoa.

Borussia Dortmund

A incasat 7 goluri in doua partide si moralul echipei este afectat. Borussia a pierdut derby-ul cu Bayern Munchen cu scorul de 4-1, dupa care a fost infranta pe teren propriu de Monaco cu 3-2. Are probleme in defensiva, insa atacul functioneaza la fel cum ne-am obisnuit. In meciul din tur nu a jucat fundasul Bartram care a fost accidentat in urma exploziei, iar rezerva sa, S.Bender a dat un autogol. Etapa trecuta a invins-o pe teren propriu cu 3-1 pe Eintracht Frankfurt. Ne asteptam sa-i vedem in primul 11 pe Dembele si Ginter, iar in atac cu siguranta Aubameyang si Reus vor face tot posibilul sa marcheze cat mai multe goluri.

{{notification_msg}}