Campionatul Mondial: Uruguay - Portugalia

Analiza meciuri

Uruguay – Portugalia

Este un duel al gigantilor avand in vedere ca Uruguay are in palmares doua cupe mondiale si este una din cele mai bune echipe de la Copa America, iar Portugalia este campioana europeana din 2016. Uruguay nu a primit nici un gol in cele 3 partide din grupe, fiind cea mai eficienta echipa in grupa A, iar portughezii au terminat pe locul secund in grupa B, unde au avut-o adversara pe Spania. Trebuie sa precizam ca va fi prima confruntare din istorie intre aceste doua echipe nationale.

Uruguay

A bifat 3 victorii in faza grupelor, in disputele cu Egipt, Arabia Saudita si Rusia, fara sa primeasca gol. Totusi sa nu uitam ca a facut parte dintr-o grupa usoara, insa in primele doua meciuri a intampinat dificultati, deoarece s-a impus la limita cu 1-0. Pe gazda turneului, Rusia, a invins-o cu scorul de 3-0. Selectionerul Tabarez are jucatori de calitate in echipa, precum Cavani si Suarez, insa ne asteptam sa iasa si ceilalti in evidenta, asa cum au facut-o pana acum. Totusi Tabarez va alinia un prim 11 mai experimentat, asa ca pe linia de fund il vom vedea pe Gimenez, care si-a revenit dupa accidentare.

Portugalia

Nu s-a calificat cu usurinta in optimi, tinand cont ca este campioana Europei. In prima partida, jucatorii selectionerului Santos au remizat 3-3 cu Spania, datorita celor 3 goluri marcate de Ronaldo, dupa care s-au impus la limita cu 1-0 in disputa cu Maroc. Ultimul meci din grupa a fost o remiza 1-1 cu Iran, insa portughezii au trait periculos, deoarece puteau pierde pe final. La scorul de 1-0, Ronaldo a ratat o lovitura de la 11 metri, iar mai tarziu iranienii au egalat printr-un penalty. Ne asteptam sa vedem cea mai puternica echipa de start, avand in vedere ca nu sunt jucatori accidentati.

{{notification_msg}}