Campionatul Mondial: Rusia – Croația

Analiza meciuri

Rusia – Croatia

Putem spune ca este un sfert de finala la care nimeni nu se astepta, insa Rusia este gazda si a facut tot posibilul sa ajunga pana aici. Croatia e o surpriza, chiar daca are jucatori foarte buni in lot. Va reamintim ca ambele au trecut de optimi dupa loviturile de la 11 metri si cu siguranta vor face tot posibilul sa prinda un loc in semifinale.

Rusia

A inceput acest turneu cu doua victorii in fata celor de la Arabia Saudita si Egipt, in care a marcat de 8 ori. Asa si-a asigurat locul in optimi unde a intalnit reprezantativa Spaniei, pe care a reusit sa o elimine suprinzator la loviturile de pedeapsa, dupa 120 de minute de joc in care a fost presata. Portarul Akinfeev a fost eroul, deoarece a aparat doua penalty-uri. Ne asteptam sa-i vedem in teren din primul minut pe Zhirkov, Gazinsky si Cheryshev. Pe lista accidetantilor se afla Dzagoev.

Croatia

Inaintea acestui Campionat Mondial era considerata o echipa care poate pune probleme favoritele. Are cativa jucatori exceptionali in lot, care sunt capabili sa o duca pe Croatia chiar in actul final al competitiei. A inceput turneul cu 3 victorii, iar in optimi a intalnit Danemarca, pe care a eliminat-o la penalty-uri. In acel meci a fost condusa, dar a reusit sa egaleze foarte repede si sa trimita partida in prelungiri. De asemenea portarul Subasic a avut un rol foarte important, deoarece a barat 3 lovituri de la 11 metri. Nu se stie daca ii vom vedea la treaba pe Kovacic si Strinic, asa ca probabil Pivaric va primi sansa de a fi titular.

{{notification_msg}}