Belgia Pro League:Standard Liege - Royal Charleroi

Analiza meciuri

Standard Liege – RSC Charleroi

Odata cu acest meci incepe si Playofful in campionatul belgian, aceste echipe fiind printre primele sase din campionat, dar sansele ca ele sa poata obtine titlul sunt mici, Standard fiind pe locul sase, in vreme ce Charleroi pe trei. Standard este echipa mai in forma si are trei victorii si un egal in ultimele meciuri jucate, in vreme ce Charleroi a obtinut multe egaluri recent. Ambele meciuri intre aceste echipe in acest campionat s-au terminat la egalitate.

Standard Liege

Standard incepe acest playoff de pe locul sase fiind la 12 puncte fata de primul loc si la sase puncte de locul doi, dar joaca fara presiune prea mare, ea obtinand calificarea in cupele europene dupa ce a castigat Cupa Belgiei. Echipa este in forma si nu a mai pierdut de sapte partide in campionat, iar acum spera sa obtina un loc cat mai bun in acest playoff.

RSC Charleroi

Charleroi este surpriza placuta a campionatului, ei fiind in partea de sus a acestuia in marea parte a sezonului. Ei au pierdut cinci partide si au facut 12 egaluri, dar pe finalul sezonului au jucat mai slab, ultima victorie a loi fiind in luna ianuarie contra celor de la Muscron. Charleroi are opt puncte in spatele liderului si are sanse mici la titlu, dar poate sa lupte cu Anderlecht pentru locul doi, fiind la doua puncte in spatele acestei echipe. Pentru acest meci antrenorul Mazzu probabil il va titulariza pe atacantul Rezaei, el neavand alte probleme de lot.

{{notification_msg}}