Belgia Pro League:Club Brugge - Anderlecht

Analiza meciuri

Club Brugge – RSC Anderlecht

Acest meci este un derbi al campionatului Belgian, chiar daca in clasament Anderlecht este pe locul trei si are cu 10 puncte mai putin decat liderul Brugge. Anderlecht a pierdut in ultima etapa acasa, in vreme ce Brugge are sapte meciuri fara infrangere in toate competitiile. In meciul tur jucat intre aceste echipe scorul a fost egal 0-0.

Club Brugge

Brugge este lider in campionat dar a fost eliminata din cupele europene. Acest lucru i-a ajutat sa se concentreze numai pe campionat, acolo unde au inregistrat pana acum noua victorii acasa, doua egaluri si doua infrangeri. In Cupa au ajuns in sferturile de finala iar in ultima etapa din campionat au invins pe Lokeren cu 3-1. Antrenorul Leko roteste des jucatorii, iar in acest meci nu se va putea baza pe Decarli si De Bock.

RSC Anderlecht

Anderlecht este la 10 puncte de liderul Brugge dar campionatul in Belgia se joaca dupa sistemul playoff, playout asa ca ei inca ar putea avea teoretic sanse la titlu dupa ce punctele se injumatatesc. Problema echipei este forma slaba, ei jucand slab si in Liga Campionilor dar si in campionat, acolo unde la un moment dat erau la subsolul clasamentului. Ei s-au redresat si au avut sansa sa urce chiar pe locul doi, dar au fost invinsi de Charleroi cu 3-1. Pe langa punctele pierdute in acest meci, Anderlecht a avut si doi jucatori eliminati, Deschacht si Teodorczyk, ei fiind suspendati si pentru partida cu Brugge.

{{notification_msg}}