Bătălie pentru puncte în Bundesliga: Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen

Putem spune ca este un meci classic, deoarece in trecut Frankfurt avea o echipa puternica care se lupta pentru titlu, cot la cot cu Bayern Munchen. In ultimii ani nu a mai fost asa, fiindca bavarezii domina fotbalul german, iar acum jucatorii lui Frankfurt trebuie sa fie foarte motivati pentru aceasta partida. Bayern este liderul din clasament si nu a fost infranta nici o data pana acum, in timp ce Eintracht Frankfurt se afla undeva la mijlocul clasamentului si nu a pierdut pe teren propriu. Este clar ca Bayern s-a impus in ultimele confruntari directe, iar Eintracht nu a mai castigat din 2010, in fata bavarezilor.

Eintracht Frankfurt

Evolueaza destul de bine in acest sezon, cu toate ca a suferit doua infrangeri. In deplasarile de la Darmstadt si Freiburg a fost infranta la limita, cu 1-0, insa si atunci a jucat bine. A triumfat cu 2-0 in duelul cu Ingolstadt si inainte a castigat cu 2-1 in fata celor de la Bayer Leverkusen. Eintracht a invins-o pe Schalke si a terminat la egalitate 3-3 cu Hertha Berlin. Antrenorul Kovac se confrunta cu probleme de lot, deoarece sunt mai multi jucatori accidentati, printre care se numara: Varela, Medojevic, Russ, Sternder si Anderson. Cu siguranta Kovac va folosi o tactica defensiva in duelul de sambata.

Bayern Munchen

Inca din prima etapa este liderul din Bundesliga fiind ceva cu care ne-am obisnuit. Acum ramane de vazut cum vor evolua jucatorii, deoarece majoritatea au jucat pentru echipele nationale mai multe meciuri si unii dintre ei s-au accidentat. D.Costa, Badstuber si J.Martinez sunt indisponibil de mai multa vreme. In acest sezon Bayern a avut parte si de doua rezultate mai slabe, in etapa trecuta a remizat 1-1 cu Koln si a avut foarte multe ocazii de gol. In Champions League a fost infranta in deplasare de catre Atletico Madrid, iar antrenorul Ancelotti a hotarat sa mai ruleze cativa jucatori in primul 11. Probabil va fi pe banca de rezerve Kimmich, insa Bayern va avea o echipa de start ofensiva care va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte. 

{{notification_msg}}