Bătălie pentru puncte în Brazilia: Fluminense – Figueirense

Analiza meciuri

Fluminense – Figueirense

Este un duel interesant din prima liga a fotbalului brazilian, in care se vor intalni Fluminense si Figueirense. Gazda se afla pe locul 9 in clasament si are cu 8 puncte mai mult fata de ocupanta pozitiei a 18 a, Figueirense. In confruntarile directe din sezonul trecut, de fiecare data a castigat echipa care a gazduit meciul.

Fluminense

Isi doreste sa castige acest duel cu Figueirense, mai ales pentru ca se va apropia de pozitiile ce duc in Copa Libertadores, fiind doar la 6 puncte distanta in momentul de fata. A trecut recent printr-o serie de 3 victorii si o remiza, insa etapa trecuta a fost invinsa cu 2-0 de catre liderul Palmeiras, asa ca trebuie sa-si revina rapid. Fluminense are nevoie de rezultate bune, pentru ca recent a terminat la egalitate 1-1 cu Corinthians in Cupa Braziliei si unii jucatori sunt obositi. Totusi antrenorul Culpi a menajat cativa jucatori pentru duelul din campionat cu Figueirense. Din cauza accidentarilor va lipsi Richarlison si Jonathan. Probabil vom vedea sambata seara o echipa ofensiva care va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte.

Figueirense

Figuirense se afla intre echipele mai putin cunoscute din Brazilia si cel mai adesea se lupta in zona retrogradarii. Cea mai mare performanta din istoria clubului a fost participarea intr-o competitie continentala. Performanta aceasta a reusit-o sezonul trecut cand s-a calificat in Copa Sudamericana unde a fost eliminata inca din prima runda de Flamengo. In dubla cu Flamengo a castigat pe teren propriu cu 4-2, dar in meciul retur a pierdut cu 3-1 si nu s-a calificat mai departe. In ultima etapa de campionat elevii antrenorului Guimaraes au oprit o serie de doua infrangeri si au castigat in deplasarea de la Santos cu 1-0. In aceasta partida nu vor putea juca din cauza accidentarilor Marquinhos, Jocinei si Elicarlos.

{{notification_msg}}