Baraj Cupa Mondiala:Honduras - Australia

Analiza meciuri

Honduras – Australia

Acest meci este un playoff pentru Cupa Mondiala si se joaca intre doua echipe situate pe continente diferite, Honduras terminand pe locul patru in zona CONCACAF, in vreme ce Australia a terminat pe locul trei in zona Asiei.

Honduras

Honduras a obtinut doua victorii si doua egauri in finalul calificarilor pentru Cupa Mondiala si a terminat pe locul patru in fata SUA. Ei au avut noroc si de faptul ca Trinidad si Tobago au invins in ultima etapa pe SUA, in vreme ce Hondurasul a invins pe Mexic. Ultima etapa din calificari a avut niste meciuri cu rasturnari spectaculoase de situatie, Panama si Honduras reusind sa revina dupa ce au fost conduse, SUA in schimb nereusind acest lucru. Hondurasul este antrenata de experimentatul Pinto, iar acesta nu se poate baza in acest meci pe M. Figuerou, Elisa, Najar si Espinoza.

Australia

Australia a fost invinsa in penultima runda de calificari de catre Japonia si au terminat pe locul trei in grupa lor, fiind nevoiti sa joace doua meciuri de baraj contra Siriei. In acele meciuri ei au reusit sa faca 1-1 in deplasare si au castigat cu 2-1 acasa dupa prelungiri. Experimentatul Cahill a fost omul decisiv si acum probabil ca el v-a fi titular in acest meci, la fel ca si Kruse si Rogic, in vreme ce Leckie si Miligan sunt suspendati si Smith este accidentat.

{{notification_msg}}