Anglia Premier League: Swansea - Southampton

Analiza meciuri

Premier League: Swansea - Southampton

Disputarea acestui meci din cadrul rundei 31 a primei ligi englezesti are mari sanse de a produce a treia echipa ce va retrograda in liga a doua, dat fiind faptul ca Swansea se afla pozitia 18 iar Southampton pe 17, ambele cu acelasi numar de puncte. A 16-cea clasata, Huddersfield se afla la doar 3 puncte avantaj, fata de cele doua, deci nici ea nu a parasit lupta pentru supravietuire, in timp ce West Bromwich si Stoke vor fi eliminate. Ultimul meci disputat intre cele doua echipe, din toamna trecuta terminadu-se cu scor egal 0-0.

Swansea

Datorita golaverajului infierior fata de Southampton acestia au nevoie de victorie in acest meci pentru a le garanta ramanerea in Premier League. In cazul castigarii acestui meci ei vor pleca in ultima runda fara presiune, deoarece intalnesc Stoke, care este deja retrogradata. Dar daca vor termina la egalitate vor fi obligati sa castige ultimul meci si sa astepte esecul lui Southampton si posibil Huddersfield. Acestia se confrunta cu probleme serioase, au pierdut ultimile trei meciuri, saptamana trecuta esuand la Bournemouth cu 1-0, in ciuda faptului ca acesta era sansa lor ideala de a evita un scenariu neplacut ulterior, acum trebuie sa dovedeasca tot ce pot in meciul din aceasta seara.

Southampton

Pozitia favorabila in clasamentul golaverajului fata de Swansea ne poate sugera ca acestia se vor putea multumi si cu un scor de egalitate. In ultima etapa intalnesc noua campioana, Manchester City, care probabil nu va mai evolua la capacitati maxime, fapt ce le ofera sperante ca vor putea obtine un rezultat pozitiv, dar acestia sunt constienti ca pentru a nu mai avea emotii in ultimul meci, vor trebuie sa triumfe in acesta partida. Ultimile lor doua jocuri au fost bune, victorie acasa impotriva celor de la Bournemouth si egal impotriva lui Everton. Notam accidentarile mijlocasilor - Davis si Lemina, iar fundasul Yoshica este suspendat.

{{notification_msg}}