Anglia Premier League:Swansea - Liverpool

Analiza meciuri

Swansea – Liverpool

In ultimul meci din etapa a 24 a din Premier League se intalnesc doua echipe situate opus in clasament, Swansea este la subsolul clasamentului si are 30 de puncte mai putin decat Liverpool, echipa ce se claseaza pe locul trei. Liverpool a invins in ultima etapa pe liderul Manchester City in vreme ce Swansea a casigat doar doua meciuri acasa in acest sezon. In meciul jucat pe Anfield, Liverpool s-a impus cu 5-0.

Swansea

Swansea a invins pe Liverpool in sezonul trecut in deplasare cu 3-2 si a pierdut acasa cu 2-1, iar acum este interesant de vazut ce vor reusi sa faca in acest meci, ei fiind la subsolul Premier League la doua puncte de West Bromwich, trei de Stoke si patru de echipa de pe locul 17, Southampton. In ultimele cinci meciuri jucate, Swansea a pierdut doar meciul jucat cu Tottenham acasa, si au castigat cu Watford si au facut egal cu Newcastle. In FA Cup ei au eliminat pe Wolverhampton si au ajuns in turul patru. Fundasii Rangel si Van Der Horn, mijlocasul Sanchez si atacantul Abraham sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

Liverpool

Liverpool vine dupa o victorie cu 4-3 contra liderului Manchester City, victorie care a crescut mult moralul jucatorilor pentru urmatoarele meciuri pe care Liverpool le mai are de jucat atat in campionat cat si in FA Cup si in Liga Campionilor. Liverpool este pe locul trei in campionat si are acelasi numar de puncte ca si ocupanta locului patru Chelsea, si este la trei puncte de echipa de pe locul secund, Manchester City. In lupta pentru Liga Campionilor mai este implicata si Tottenham care este la trei puncte in spate, asa ca o victorie contra celor de la Swansea este obligatorie. Fundasii Clyne, Klavan, Van Dijk si Moreno, mijlocasul Henderson si atacantul Sturridge sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

{{notification_msg}}