Anglia Premier League:Liverpool - Manchester United

Analiza meciuri

Liverpool – Manchester United

Acest meci este un derbi al Premier League si se joaca intre echipele ce au castigat cele mai munte titluri in Anglia. United este mai in forma momentan si este pe locul doi, in vreme ce Liverpool este pe locul sapte, diferenta de puncte intre aceste echipe fiind de sapte puncte. Ultimele trei confruntari directe intre aceste echipe s-au terminat la egalitate.

Liverpool

Chiar daca nu joaca tocmai bine in ultimul timp, Liverpool si antrenorul Klopp vor face tot posibilul sa castige acest derbi, ei fiind si dezavantajati ca majoritatea titularilor sunt obositi dupa ce au evoluat pentru nationalele tarilor lor. Acest meci vine pentru Liverpool dupa o srie de doua egaluri, ambele in deplasare, in Liga Campionilor cu Spartak Moscova , iar in campionat cu Newcastle. Mane este ultimul nume care s-a adaugat listei de jucatori accidentati, alaturi de Clyne, Lallana si Ings.

Manchester United

Manchester vine dupa sase victorii consecutive si spera sa obtine trei puncte si in acest meci, avand in vedere ca sunt la mare lupta pentru ocuparea primului loc cu cei de la City. Echipa joaca bine in atac si a castigat patru meciuri la o diferenta de patru goluri. In Liga Campionilor ei au invins pe CSKA Moscova cu 4-1, in vreme ce in Cupa Ligii au invins pe Burton cu acelasi scor. In Premier League ei au invins pe Everton, Crystal Palace si Southampton. Fundasul Rojo, mijlocasii Pogba si Fellaini si atacantul Ibrahimovic vor lipsi in acest meci, ei fiind accidentati.

{{notification_msg}}