Anglia Premier League:Leicester - Liverpool

Analiza meciuri

Leicester – Liverpool

Dupa ce acum patru zile aceste echipe s-au intalnit in Cupa Ligii, meci castigat de Leicester cu 2-0, ele se intalnesc din nou in etapa a sasea din Premier League. Liverpool ocupa locul opt in clasament, in vreme ce Leicester ocupa locul 15 si are si cinci puncte mai putin. In ultimele sase intalniri directe ambele echipe au castigat de cate trei ori.

Leicester

Leicester este motivata datorita victoriei din Cupa si spera sa castige si in campionat, cu toate ca Liverpool v-a folosi cea mai buna echipa in acest meci. Jucatorii antrenati de Shakespeare au castigat in campionat cu Brighton acasa, au facut egal in deplasare cu Huddersfield si au pierdut cu Arsenal, Manchester United si Chelsea. Pentru acest meci revin la echipa fundasul Fuchs si atacantul Vardy, in vreme ce Huth, James si Silva sunt indisponibili.

Liverpool

Liverpool a inceput campionatul cu trei victorii si un egal dar dupa a pierdut cu Manchester City cu 5-0, a facut egal 2-2 cu Sevilla in Liga Campionilor si 1-1 cu Burnley, iar in Cupa a fost invinsa de Leicester cu 2-0. Antrenorul Klopp a odihnit cativa jucatori in meciul din Cupa, acum el probabil ca v-a folosi cea mai buna echipa disponibila in campionat, doar Clyne, Lallana, Ings si Mane nu vor fi pe teren ei fiind accidentati si Mane suspendat.

{{notification_msg}}