Anglia Premier League:Chelsea - Crystal Palace

Analiza meciuri

Chelsea – Crystal Palace

Doua echipe din Londra se intalnesc sambata in etapa a 30 a din Premier League, echipa de pe locul cinci Chelsea urmeaza sa primeasca vizita echipei de pe locul 18, Crystal Palace. Chelsea are 26 de puncte in plus, dar Crystal Palace a castigat ultimele doua partide directe intre aceste echipe.

Chelsea

Chelsea este la cinci puncte in spatele lui Tottenham si are nevoie neaparat de victorie pentru a mai spera la locurile de Liga Campionilor, acolo unde urmeaza sa o intalneasca pe Barcelona pe Camp Nou peste patru zile in mansa retur a optimilor de finala. Scorul in meciul tur a fost 1-1, iar intre timp Chelsea s-a calificat in sferturile Cupei Angliei, iar in campionat au pierdut in deplasare cu Manchester United si cu Manchester City. Pentru meciul cu Palace, ei nu se vor baza pe stopperul Luiz si mijlocasii Kante, Bakayoko si Barkley.

Crystal Palace

Palace are o serie de trei partide fara victorie, fiind la retrogradare, dar diferenta fata de locurile ce permit mentinerea in Premier League este mica, asa ca fanii spera ca echipa v-a putea evita retrogradarea la finalul sezonului. Pentru asta Palace trebuie sa inceapa sa castige meciuri, chiar daca antrenorul Hodgson se confrunta cu problem mari de efectiv, portarul Speroni, stopperii Dann si Sakho, mijlocasii Punchon si Loftus Cheek si atacantii Zaha, Sako si Wickham fiind accidentati, in vreme ce fundasul Ward si mijlocasul Cabaye sunt incerti pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}