Anglia Premier League:Burnley - Manchester United

Analiza meciuri

Burnley – Manchester United

Doua echipe situate in partea superioara a clasamentului se intalnesc in acest meci din etapa a 24 a din Premier League, Burnley ocupa locul sapte si are cu 16 puncte mai putin decat Manchester United, echipa ce se claseaza pe locul doi. Burnley are o serie de trei meciuri pierdute, in vreme ce United a castigat trei partide in aceeasi perioada. Utimul meci jucat intre aceste echipe a fost de Boxing Day si s-a terminat 2-2 pe Old Trafford.

Burnley

Burnley a fost foarte aproape sa castige in ultimul meci jucat cu United dupa ce a condus cu 2-0 la pauza si a fost egalata in prelungirile partidei. Rezultatul final i-a afectat pe cei de la Burnley, ei facand doar un egal cu Huddersfield si pierzand cu Liverpool acasa si cu Crystal Palace in deplasare in urmatoarele meciuri jucate. Cu toate astea Burnley inca ocupa un loc bun in campionat datorita rezultatelor bune pe care le-a obtinut in turul campionatului si are trei puncte in plus fata de ocupanta locului opt, Leicester, si sapte fata de ocupanta locului noua, Everton, asa ca inca nu are motive de ingrijorare. Acum insa joaca contra lui Manchester United si nu se v-a putea baza in acest meci pe aportul portarului Heaton, a fundasului Ward, a mijlocasilor Arfield si Brady si a atacantului Wood, acestia fiind accidentati.

Manchester United

United vine dupa trei victorii consecutive, doua in campionat cu Everton si Stoke si unul in Cupa contra lui Derby County si nu a primit gol in ultimele patru partide disputate, ultima echipa care a marcat impotriva lor fiind chair Burnley pe Old Trafford. Cu aceste victorii Manchester s-a mentinut pe locul doi in campionat si acum are trei puncte in plus fata de Liverpool si Chelsea dar si 12 in spatele liderului Manchester City cu 15 etape ramase de jucat. Stopperul Bailly, mijlocasul Carrick si atacantul Ibrahimovic sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta partida.

{{notification_msg}}