Anglia Premier League:Arsenal - West Bromwich

Analiza meciuri

Arsenal – West Bromwich

Acest meci ne aduce fata in fata pe Arsenal, echipa ce ocupa locul 12 in campionat cu sapte puncte acumulate si West Bromwich, echipa ce ocupa locul 10, si are opt puncte acumulate. Sezonul trecut in meciurile directe, ambele echipe au castigat jocurile disputate acasa.

Arsenal

Arsenal spera sa castige acest meci si sa micsoreze numarul de puncte fata de echipele fruntase din clasament. Acest lucru pune si o presiune suplimentara pe jucatori dar ei au avantajul ca in ultimele etape au jucat foarte bine, facand un egal cu Chelsea si castigand trei jocuri, 3-0 cu Bournemouth, 3-1 cu FC Koln in Europa League si 1-0 cu Doncaster in Cupa. In Cupa Wenger a odihnit cativa titulari pe care probabil ca ii vom vedea in teren in acest meci, singurii indisponibili fiind Ozil, Cazorla si Welbeck.

West Bromwich

West Bromwich a inceput sezonul cu victorii cu Bournemouth si Burnley in campionat si cu Accrington in Cupa dar dupa a facut doua egaluri cu Stoke si cu West Ham si a pierdut cu Brighton in campionat si a pierdut cu Manchester City in Cupa. Antrenorul Pulis este multulit de locu in campionat pe care il ocupa, echipa pierzand doar o data si primind doar un gol in ultimele patru meciuri jucate. Pentru acest meci Livermore, Brund, Chadli si Burke sunt accidentati si vor lipsi de pe teren.

{{notification_msg}}