Amicale internationale:Germania - Spania

Analiza meciuri

Germania – Spania

Acest meci este un duel intre doua echipe mari din Europa, echipe ce s-au calificat fara probleme la Mondial, Germania inregistrand 10 victorii din 10 jocuri disputate, in vreme ce Spania noua victorii si un egal. Ambele echipe nu au mai pierdut de mult timp, iar in ultimul meci direct intre aceste echipe Germania a invins Spania cu 1-0.

Germania

Germania isi doreste sa castige aceasta Cupa Mondiala la fel cum a facut acum patru ani in Brazilia si pentru asta ea a optat sa joace amicale doar cu echipe puternice, posibile contracandidate la castigarea trofeului. Germania a fost invinsa de Franta in semifinalele de la Euro, acela fiind si ultimul meci pierdut de aceasta echipa, intre timp ei castigand si Cupa Confederatiilor. Antrenorul Low a convocat o echipa cu multe vedete pentru acest meci, singurii incerti fiind Can si Rudy.

Spania

Spania este in scadere de forma dupa ce intre 2008 si 2012 a castigat trei trofee importante, echipa trecand printr-o schimbare de generatii. Cu toate astea ei au reusit sa se califice usor la Mondial dupa ce au castigat noua partide si au facut un singur egal contra Italiei. De cand pe banca echipei a ventit Lopetegui, acestia nu au pierdut niciun meci, dar acum trebuie sa se descurce fara mijlocasii Busquets, J. Martinez si Illarramendi si fara atacantul Morata, in locul lor fiind convocati D. Costa si Rodri.

{{notification_msg}}