Amical: Scotia - Portugalia

Analiza meciuri

Scotia - Portugalia

Acest meci amical va fi jucat intre doua echipe ce au participat recent in UEFA Nations League. Componenta in Liga C - Scotia a pierdut in deplasare la Israel, iar Portugalia in Liga A - a obtinut victorie in deplasarea din Polonia. Ultima intalnire dintre aceste doua selectionate dateaza din 2002, amical castigat de Portugalia cu 2-0.

Scotia

Au debutat cu o victorie in UEFA Nations League, in compania Albaniei pe teren propriu cu 2-0. Insa in urma cu cateva zile pleaca in urma vizite din Israel fara puncte. Partida in care au deschis scorul din penalty prin Mulgrew, insa al doilea cartosas galben primit de Souttar in repriza secunda a cantarit mult in economia partidei. In momentul de fata toate componentele Ligii C - UEFA Nations League sunt la egalitate, cu cate trei puncte. Lupta pentru prima pozitie va continua la inceputul lunei noiembrie.

Portugalia

In urma celor doua victorii din UEFA Nations League, cu siguranta se prezinta pentru acest amical fara nici o presiune asupra lor. In prima partida au invins pe teren propriu Italia cu 1-0, iar in cea de a doua au triumfat cu 3-2 in deplasarea din Polonia. Aceste rezultate fiind obtinute fara ajutorul lui Cristiano Ronaldo, care a beneficiat de o pauza alaturi alti jucatori importanti precum Guedes si Martins. Antrenorul Santos cu siguranta va profita de acest amical pentru a testa noi jucatori si diferite variante de joc.

 

{{notification_msg}}