Amical pentru Euro 2016:Anglia - Turcia

Analiza meciuri

Anglia - Turcia

Pregatirile pentru Euro 2016 vor incepe cu aceasta partida amicala intre Anglia si Turcia, meciul se va disputa pe Etihad Stadium din Manchester. Anglia a fost singura echipa cu maximum de puncte obtinute in grupa de calificare in timp ce Turcia s-a calificat de pe pozitia a 3-a fiind echipa cu cele mai multe puncte intre toate echipele clasate pe locul 3. Ultima intalnire dintre cele doua echipe dateaza din calificarile pentru Euro 2004, cand englezii s-au impus pe teren propriu cu 2-0 si au remizat la Istanbul.

Anglia

Englezii care de obicei isi desfasoara toate meciurile nationalei pe Wembley au trebuit sa caute alta locatie deoarece ieri s-a disputat finala FA Cup intre Crystal Palace si Manchester United. Ultimul meci amical al englezilor nu a fost unul foarte reusit deoarece in martie au jucat impotriva Olandei si au pierdut categoric 3-0. In grupa de calificare au castigat toate cele 10 partide disputate fiind singura echipa care a reusit acest lucru in actuala campanie de calificare. Antrenorul Hodgson a lasat cateva nume grele in afara lotului care va face deplasarea in Franta printre care Gibbs, Welbeck si Wallcot.

Turcia

Turcii s-au calificat la Euro 2016 dupa ce au obtinut 3 victorii foarte importante in ultimele 3 partide din grupa de calificare si au lasat Olanda acasa. Au inceput dezastruos grupa de calificare dar au reusit sa se redreseze pe parcurs si sa obtina o calificarea directa.In acest an au obtinut 2 victorii impotriva Suediei si Austriei, doua echipe calificate la Euro. Fatih Terim va trimite in teren aceiasi formula de joc pe care a folosit-o in precedentele 2 meciuri. In aceasta partida nu vor putea juca Aziz si Kaya.

{{notification_msg}}