Amical: Brazilia - Argentina

Analiza meciuri

Brazilia - Argentina

Cele mai renumite selectionate de fotbal ale Americii de Sud, Brazilia si Argentina disputa acest amical in Arabia Saudita. In urma cu patru zile brazilienii au invins Arabia Saudita cu 2-0 si argentinienii pe selectionata Iraqului. Ultima intalnire dintre Brazilia si Argentina a fost de asemenea una amicala, incheiata la egalitate 1-1.

Brazilia

Se afla intr-o serie de sase jocuri fara infrangere in duelurile cu Argentina, din care au obtinut patru victorii si doua remize. Cat despre prestatia in Cupa Mondiala din Rusia, a fost una superioara argentinienilor. Brazilia fiind eliminata in faza sferturilor de finala de catre Belgia. Selectionerul Tito se pare ca i-a in serios acest tur de pregatire din Orientul Mijlociu, aducand cu el o buna parte a jucatorilor importanti condusi de Neymar. Cu toate acestea din randul absentele ii notam pe Paulinho, Fernandinho, Douglas Costa si Willian.

Argentina

Inaintea acestui amical au invins Iraqul cu 4-0, evoluand in mare parte cu o echipa alcatuita din rezerve. Dupa prestatia slaba din Cupa Mondiala in care au fost eliminati in faza optimilor, argentinienii l-au adus la conducere pe Lionel Scaloni, care a optat de la inceput pentru o alcatuire diferita. Acesta nu ii are la dispozitie in acest tur pe Messi, Di Maria, Higuain sau Pavon, insa se bazeaza pe aporturile lui Dybala si Icardi.

{{notification_msg}}