ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului Tipseri.Net

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Finlanda Veikkausliiga 18:30 PS Kemi - Rovaniemi ?-? +2.5G 1,90

 • Sefanu scrie:  2 zile în urmă

  ce e in neregula cu tine, dai meciuri ok...dupa care prinzi 4 gherle pe luna...ai un target ca fara 4 lose-uri la rand nu poti sau esti superstitios?

 • Cornel scrie:  6 zile în urmă

  Slab!!! Slab de tot!!! Nu le nimeresti deloc

 • Andrei Blue scrie:  2 săptamâni în urmă

   1000 pe acest pont de azi. Mi se pare prea dezechilibrat duelul.

 • Norq scrie:  2 săptamâni în urmă

  Eu numai atunci pariez pe ponturiile astea cand nu ies... E ceva incredibil. HJK Helsinki cu un om in minus din min 10 nu poate sa primeasca un gol da-l dracu!

   

 • Marian scrie:  2 săptamâni în urmă

  nu găsesc meciul de azi nicăieri , Portugalia-Columbia 

 • Andrei Blue scrie:  4 săptamâni în urmă

   Pariuri SIMPLE. Si cred cu asta am spus tot. Cine are de inteles intelege ce vreau sa spun. De 14 zile am renuntat la orice tip de bilet de pe acest site cu mai mult de 1 singur meci pe bilet. Dimineata primul lucru pe care-l fac e sa deschid sportingbet.ro si tipseri.ro si sa pun fara sa stau pe ganduri biletul tipseri.net . nici macar nu urmez vreo strategie, pur si simplu in functie de bugetul disponibil in ziua respectiva si iau in calcul 8x-uri. Pot sa ofere si cote de 1,25 ca eu tot cu ei merg. Sau cote de 1,15 . Stiu ca unele sunt mult sub ce ofera sportingbet, dar nu conteaza. La urma urmei cu cat cota e mai mica sau scade, cu atat sansele sa iasa acest bilet SIMPLU, cresc.

  C.V. Tudor scrie:  4 săptamâni în urmă

  Nu vorbeam de acest bilet ci de biletele de zilele trecute. Acum văd că cotele sunt bune. smiley Anyway cred că Tipseri.Net are cele mai bune ponturi de pe acest site.

  Marian scrie:  4 săptamâni în urmă

  Ba chiar sunt cele reale , depinde unde joci tu . La netbet este 2,25

  C.V. Tudor scrie:  4 săptamâni în urmă

  Mulțumesc mult pentru ponturi! Păcat că cotele prezentate nu sunt cele reale, dar înafara de asta faci o treabă superr, tine-o tot așa. Baftă.

 • Radu scrie:  1 lună în urmă

  Pe acest site cota la Alanyaspor-Galatasaray +2.5G este de 1,80 , iar cota reala este de 1,32... Cote umflate cu pompa la propriu...RUSINE!!!

Adaugă comentariu