ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului PonturiHunter.com

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Internațional Champions League 21:45 Anderlecht - PSG ?-? 3-6G 1,52
2 Internațional Champions League 21:45 CSKA Moscova - Basel ?-? GG 1,75
3 Internațional Champions League 21:45 Chelsea - Roma ?-? +2.5G 1,72
4 Internațional Champions League 21:45 Bayern Munchen - Celtic ?-? +3.5G 1,58

 • Catalin scrie:  3 zile în urmă

  La tine pe site zice sa.ti pui email-ul si numele ca sa testezi pachetul gold, l.am pus, dar nu am primit nimic pe email.... sa inteleg ca asa este pachetul gold? :)) chiar vreau sa ma abonez, dar prefer sa-l incerc inainte, sa fiu constient pe ce dau bani.

 • Adrian scrie:  4 săptamâni în urmă

  Am cumparat recent pachetul gold.. degeaba

  Victor scrie:  2 luni în urmă

  superbet

  Victor scrie:  2 luni în urmă

  La ce casa de pariuri gasesti variantele astea de pariere? La Stanley, de exemplu nu sunt toate.

 • Bujie scrie:  2 luni în urmă

  Bravo Hunter, imi place cum combini meciurile. Sunt membru vip si gold de 10 zile dar deja mi-am facut o parere si da esti bun, am castigat bine cu ultimele bilete de saptamana asta desi eu am pus mize mai mici ca tine

 • Pro scrie:  2 luni în urmă

  va pierdeti banii pe prostiile lui

 • dni scrie:  2 luni în urmă

  ce mai prostiti lumea.....

 • Calu scrie:  2 luni în urmă

  Daca as fi intrat prima data pe toptipseri si as fi citit comentariile facute la biletele lui hunter atunci sigur nu as fi cumparat abonamentele gold si vip. Am cumparat cele doua abonamente la sfarsitul lui iulie iar pana acum sunt ff multumit. Azi am incasat toate biletele gold plus doua bilete vip, unul cu 3300 lei castig si unul cu 11600 lei (o suta unsprezece milioane) cu 2 mil pariati. 

  Cred ca acele comentarii rautacioase sunt facute de un singur om care este invidios pe hunter sau poate concurenta lui.

  Eu sunt super multumit, uitati-va numai la cota 2. De pe 1august sunt 6 bilete consecutive cota 2 verzi. Dar decizia o ia fiecare, doar asa se poate convinge. Succes la toata lumea.

 • Dani scrie:  4 luni în urmă

  Si eu mi-am luat abonamentul GOLD LOSER si de cand l-am luat merge doar minus. ATENTIE MARE va aruncati banii pe abonamente apoi va pierdeti alti bani pe predictiile lui. Serios vorbesc asta nu are nici o treaba cu fotbalul ATENTIE MARE exact cum a scris Andrei mai jos cred ca a falimentat pe multi. Eu m-am oprit sa-i mai pun biletele ca altfel ajungeam rau de tot. Daca tot cumparati biletele verificati istoricul de la el pe site, sa vedeti ca atunci cand pierde el trece plus si rareori trece minus. Asta e cea mai buna dovada de ceea ce face. SA-TI FIE RUSINE. iar voi TOP TIPSERI cum puteti face reclama unui astfel de om?

  Bogdan scrie:  4 luni în urmă

  Pe langa foarte multi din domeniul pariurilor Hunter este foarte bun. Il urmaresc din 2013 si am castigat multe bilete cu el inclusiv biletul de 500 milioane dar eu am pus mai putin si am luat 50 mil. De cateva luni m-am inscris si la Gold unde face profit constant. Intradevar la Gold sunt cotele mai mici dar mult mai sigure. Una peste alta, in domeniul pariurilor nu ai cum sa fii perfect dar Hunter imi da incredere ca poti sa te apropii de perfectiune

Adaugă comentariu