ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului PonturiHunter.com

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Internațional Champions League Woman 20:00 Rosengard F - Slavia Paga F ?-? +2.5G 1,32
2 Danemarca Division 1 20:00 Hvidovre - HB Koge ?-? 2-6G 1,20
3 Belgia Reserve Pro League 20:30 Waregem U21 - Anderlecht U21 ?-? +2.5G 1,22

 • :)) scrie:  1 săptamână în urmă

  lasati baiatu sa faca $ :)) de unde sa aiba el ponturi, nu vedeti ce meci din irlanda a dat cu 3 + :)) glentoran-linfield :)) meci capcana :) 

 • Razvan scrie:  1 lună în urmă

  Nu cumpărați nimic de la ponturi hunter!!! Am avut abonamentul gold luat cu 200 lei și nu i-a ieșit în primele 5 zile aproape nimic.. Am jucat cu 1000 lei pe zi și am pierdut după 5 zile aprox. 4000 lei, însă la el pe site apare bilanț câștigător. E un escroc, nu ii dați banii degeaba! 

 • SICA scrie:  6 luni în urmă

  Macar daca ar da biletele lui gold pe un grup ceva pe fb sa convinga lumea ca asa este cum zice el si dupa n ar mai exista dubii, asa cu bilete proforma sunt si eu mare tipster la superbet :))

 • Michael scrie:  8 luni în urmă

  Dacă ar trăi din pariuri .....ar da pornirile gratis , nu ar cere bani pe abonamente de 200 euro .... si nici nu ar mai riscă să fie reclamat la poliție pentru înșelătorie !!! 

  Michael scrie:  8 luni în urmă

  Îl cunosc pe acest băiat.....este din Buzău....nu are nici studii superioare ....iar că inteligență este mediu ! Nu face bani din pariuri ci din abonamente ! Pune 20 de bilete , îi ies 2 si le pune pe site că să atragă lumea ! Ceea ce face el este caz penal ... înșelătorie ....iar dacă îl reclamă cineva nu l văd bine ! .... Nu vă lăsați păcăliți!  

 • Graur scrie:  9 luni în urmă

  Domnul Grozea Laurentiu aka PonturiHunter vinde gogosi. Ne-am pus mai multi insi sa platim abonamentul gold redus la 200 RON. Laurentiu nu pune pe site pierderile. De exemplu in perioada 16-21 nu a facut profit 3000 ron cum scrie pe site ci a avut -12000. De fapt, el nu e pe minus in realitate. Nu baga biletele pe care le trimite. Ce trimite el sunt doar bilete proforme. In orice caz, in 40 de zile a avut doar 3 zile in care i-au iesit 2 bilete Gold din 4. In rest ii iese maxim un bilet Gold. Cand incerci sa discuti cu el... face pe prostul. La un moment dat, probabil o sa ii faca cineva plangere penala de frauda, inselaciune si evaziune fiscala. Oricum datele lui sunt usor de gasit...

 • Ale scrie:  9 luni în urmă

  Interesant bilet

 • Sorin scrie:  11 luni în urmă

  Ce tot aberati cu castiguri?Eu am fost abonat la el si peste 4 zile i-am cerut banii inapoi.Chestia e simpla,el pune o droaie de bilete si daca iasa unul iasa.Face-ti un calcul simplu,care aveti abonament,intr-o saptamana mai rau decat faliment,hai cu realiatatea nu abureala,pune max 2 bilete pe grup si vorbim dupa

 • Catalin scrie:  12 luni în urmă

  Sa stii ca l.am cumparat si intr.adevar din 30 si ceva de bilete doar 4-5 au fost castigatoare, si daca pariam cum zicea el 25% din banca eram falimentat de mult, dar omul zice clar ca profitul se observa dupa o luna si deci pana atunci o sa astept sa vad deznodamantul, 2 m.a intrigat faptul ca e tipserul cu cel mai mare profit... Mai am 2-3 saptamani din abonament si o sa va spun cum sta treaba..

  Ion scrie:  12 luni în urmă

  Cataline abtinete daca nu vrei sa ramai fara bani.

Adaugă comentariu