ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului Omnibet.ro

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Spania Primera Division 17:15 Atletico Madrid - Barcelona 1-2 GG 1,70
2 Anglia FA Trophy 18:30 Manchester Utd - Southampton 3-2 1 1,75
3 Spania Primera Division 21:45 Villarreal - Real Madrid 2-3 -3.5G 1,50

 • adir scrie:  1 săptamână în urmă

  City bate lejer o echipa de liga secunda si Atletico bate pe gijon si cu rezervele

  ell scrie:  1 săptamână în urmă

  nu jucati biletu, are un meci cupa (manchester city)

  plus atletico are meci un CL.

 • Alex scrie:  2 săptamâni în urmă

  Ath.Bilbao - Apoel - Tips 1 nu 2 :)

 • silviu scrie:  1 lună în urmă

  Lost. 1-1 Hearts-Raith. Pacat.

 • Dan scrie:  1 lună în urmă

  Bravo. Te urmaresc de ceva timp. Bafta in continuare !

 • silviu scrie:  1 lună în urmă

  Inter-Bologna sub 3,5 G,Elazigspor-Galatasaray Gol in ambele Reprize,Konyaspor-Kizilcabolukspor Peste 1,5 Goluri.Cota 2,38 la unibet.

 • silviu scrie:  1 lună în urmă

  Iar la Sevilla a-ti avut noroc. Real era deja calificata. Ronaldo nu juca iar Benzema era rezerva. in ultimele 10 meciuri de acasa Sevilla a marcat.I ultmile 3 intalniri directe pe terenul sevilliei ambele echipe au marcat cu rezultate de peste 2,5 goluri si inca 1 aspect seviila a batut de 2 ori. era posibil sa si i-a bataie realul. Cel mai bun pronostic era ambele marcheaza sau p 2,5 Goluri. inca o data a-ti avut noroc cu 3-3 final si x2.

  silviu scrie:  1 lună în urmă

  Exemplu ca nu faceti analiza la evenimente. Reading-QPR.Locul 3-15.Forma echipelor in ultimele 5 evenimente:locul 7 cu locul 8. Aici trebuia sa v-i se aprinda becul rosu.Reading ultimile 5 meciuri:3 V 2 I,Qpr:3v 2 I Iar becul rosu. Intalnirile directe:Reading 1 V in 2014 si 2 egaluri in 2016. Qpr:2V 2 egaluri. In toate meciurile lui Reading de acasa au fost 1 peste 2,5 goluri restul de 8 sub 2,5 G. Pronostic curat X2 sau sub 2,5 G. Alegeati si voi cota cea mai buna din cele 2 pronosticuri cum face normal un parior bun. Noapte buna si invatati sa analizati meciurile si dupa postati aici.

  silviu. scrie:  1 lună în urmă

  Ma baieti, Care afisati aici evenimentele astea fara analiza fara nimic. Cum vreti voi sa joace lumea biletele voastre cand voi sunteti pe minus in fiecare luna? La cum jucati voi cu miza fiza trebuie sa aveti cel putin 3 bilete win consecutive din 5. Voi aveti 1 win la 5-6 bilete. Ganditi-va ce faceti sau schimbati ceva  daca vreti sa aveti vizualizari.

   

 • Cristi (admin) scrie:  2 luni în urmă

      Scuze...nu stiu daca a validat gresit cineva sau a fost o validare automata.Majoritatea rezultatelor se valideaza automat dintr-un feed de livescore.Insa chiar daca a fost greseala cuiva ne bucuram ca ai sesizat-o ...si probabil e mai corect sa-l catalogam ca neatent decat retardat.

Adaugă comentariu