ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului Betmag.ro

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 România Liga 1 20:00 ACS Poli Timisoara - Dinamo ?-? DG1 1,62
2 Anglia Premier League 22:00 Everton - Swansea ?-? +1.5G 1,40

 • Angi scrie:  8 luni în urmă

  Cosmin, da-ne tu niste meciuri

  Cosmin scrie:  8 luni în urmă

  Acest bilet are o probabilitate de 1/12, ca sa fie echitabil ar trebui sa luati de la bookmaker o cota 12 pentru riscul asumat. Ati construit un bilet prin care ati acceptat o cota 2 pe 3 meciuri fiindca sunteti convinsi ca sunt pronosticuri 'usoare'. Ca sa obtineti cota 12 pentru riscul asumat ar trebui sa jucati o secventa de 6 astfel de bilete, TOATE 6 CASTIGATOARE. La care mai trebuie adaugat un bilet CASTIGATOR ca sa-l acoperiti pe asta pierdut.

  Prin acest pronostic propuneti la cumparare bilete care ofera bani putini pe risc mare, exact cum vor sa vanda bilete bookmakerii. Se poate paria mult mai cu cap decat ceea ce propuneti aici.

 • Andrei Blue scrie:  9 luni în urmă

   Cum sa pui Andora- insulele Feroe 2 ? E meci de 1x2 asta. E al 3-lea bilet consecutiv pe care eu unul nu-l inteleg. Chiar n-ati gasit nimic altceva? Intr-o zi de sambata. Nu stiu dar nu prea mai am incredere in voi, dupa meciurile astea. Vedeti ca  sunteti intr-o cadere, dar faceeti aceeasi greseala, mergeti la risc, pt. o cota de 1,6, pt. a face un bilet de cota 4.

 • Andrei Blue scrie:  9 luni în urmă

   Serios, persistati in aceeasi greseala de ieri. Nu v-ati invatat minte cat de riscant a fost ieri China-Coreea X2 si ati pierdut? acum faceti aceeasi greseala in meciul Kosovo-Islanda? nici macar x2? Nu m-ar mira sa se intample din nou. Acum poate la X. Iar voi aveti doar 2. Kosovo e o echipa buna, joaca acasa. Islanda e imprevizibila. Voi mizati pe Islanda....De neinteles. Chiar daca va iese, tot de neinteles alegerea voastra. Nu v-ati invatat minte de ieri.

 • Andrei Blue scrie:  9 luni în urmă

   Sincer, sa ai 200 castigatoare din 450 de bilete , la o cota de 2+ castigatoare, este o performanta. Betmag are cu doar 0,2% sub jumatea biletelor, adica la o analiza simpla, in jur de 4,5 bilete de pagina, si 14 bilete pe luna, adica jumate, adica maxim din ce poate obtine un tipser. Si aveti constant asa. Ceea ce va va ridica si mai mult in top.

   Sunteti de apreciat. Aveti procentaj ridicat, cel mai ridicat dintre toti de aici.

  Repet, sa ai 200 castigatoare, din 400+ bilete totalul....este un record. Am analizat multi care pun  bilete si nu doar de aici. Pariuri 1x2 se apropie de voi, oarecum. In rest, sunt cu mult sub voi inclusiv Omnibet, care are o rata de -2,5 ori bilete pierdute. Adica 3,3 pe pagina castigate. Cu mult sub media voastra.

   

   Voiam sa punctez aceste aspecte.

 • Alin scrie:  9 luni în urmă

  Astia de la Sevilla zici ca au facut blat aseara, Nasri rosu prostesc, si penalti ratat prea usor

 • Split scrie:  10 luni în urmă

  La Stuuugard merge si sub 3,5 goluri cota 1,35

   

 • a scrie:  11 luni în urmă

  bravo tine-o tot asa

 • alex scrie:  12 luni în urmă

  Reading - Fulham a fost abandonat din cauza vremii nefavorabile si a primit cota 1.00

  Ion scrie:  12 luni în urmă

  Reading cu Fullham a fost 0-0. La voi s-a jucat +1,5 ... de ce e bifat ?

Adaugă comentariu