ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului Betmag.ro

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Danemarca Division 1 20:00 Hvidovre - HB Koge ?-? +2.5G 1,61
2 Franța National 21:45 Avranches - Laval ?-? 1x 1,55

 • vasile scrie:  1 lună în urmă

  nice-rennes-gg-f. riscant, puneti meciuri aiurea fara nici un fel de analiza-succes.

 • sly scrie:  2 luni în urmă

  Un bilet castigator !???

 • e scrie:  3 luni în urmă

  collarini A. gresit

   

 • Marian-Cristian scrie:  7 luni în urmă

  Cei mai prafi nu aveti nicio treaba cu  Fotbalul. Sunteti mana in mana cu casele de Pariuri dati biletele care nu o sa iasa niciodata. N-ai cum sa fie lost atatea... Si un copil de 10 ani face bilete mai bune. Varza cu carne expirata.. joaca porcul.. bea si apa.

 • Danyy scrie:  8 luni în urmă

  Nu veti castiga sant blaturi si echipe de sacrificiu casele de pariuri sant pe plus facetiva socoteala cat ati pierdut de cand jucati nu mai aveti cum sa va recuperati banii asta la oameni care joaca nu 5 lei pe bilet se nimereste sa ia 5 -7 persoane dar cateva mii pierd agentia chiar nu pierde nimic asa si cu pacanelele algoriitmi si ei se intlnesc foarte greu sa poata sati dea ceva bun sant facute sa iasa ei pe plus tot timpul 

 • Angi scrie:  2 ani în urmă

  Cosmin, da-ne tu niste meciuri

  Cosmin scrie:  2 ani în urmă

  Acest bilet are o probabilitate de 1/12, ca sa fie echitabil ar trebui sa luati de la bookmaker o cota 12 pentru riscul asumat. Ati construit un bilet prin care ati acceptat o cota 2 pe 3 meciuri fiindca sunteti convinsi ca sunt pronosticuri 'usoare'. Ca sa obtineti cota 12 pentru riscul asumat ar trebui sa jucati o secventa de 6 astfel de bilete, TOATE 6 CASTIGATOARE. La care mai trebuie adaugat un bilet CASTIGATOR ca sa-l acoperiti pe asta pierdut.

  Prin acest pronostic propuneti la cumparare bilete care ofera bani putini pe risc mare, exact cum vor sa vanda bilete bookmakerii. Se poate paria mult mai cu cap decat ceea ce propuneti aici.

 • Andrei Blue scrie:  2 ani în urmă

   Cum sa pui Andora- insulele Feroe 2 ? E meci de 1x2 asta. E al 3-lea bilet consecutiv pe care eu unul nu-l inteleg. Chiar n-ati gasit nimic altceva? Intr-o zi de sambata. Nu stiu dar nu prea mai am incredere in voi, dupa meciurile astea. Vedeti ca  sunteti intr-o cadere, dar faceeti aceeasi greseala, mergeti la risc, pt. o cota de 1,6, pt. a face un bilet de cota 4.

 • Andrei Blue scrie:  2 ani în urmă

   Serios, persistati in aceeasi greseala de ieri. Nu v-ati invatat minte cat de riscant a fost ieri China-Coreea X2 si ati pierdut? acum faceti aceeasi greseala in meciul Kosovo-Islanda? nici macar x2? Nu m-ar mira sa se intample din nou. Acum poate la X. Iar voi aveti doar 2. Kosovo e o echipa buna, joaca acasa. Islanda e imprevizibila. Voi mizati pe Islanda....De neinteles. Chiar daca va iese, tot de neinteles alegerea voastra. Nu v-ati invatat minte de ieri.

 • Andrei Blue scrie:  2 ani în urmă

   Sincer, sa ai 200 castigatoare din 450 de bilete , la o cota de 2+ castigatoare, este o performanta. Betmag are cu doar 0,2% sub jumatea biletelor, adica la o analiza simpla, in jur de 4,5 bilete de pagina, si 14 bilete pe luna, adica jumate, adica maxim din ce poate obtine un tipser. Si aveti constant asa. Ceea ce va va ridica si mai mult in top.

   Sunteti de apreciat. Aveti procentaj ridicat, cel mai ridicat dintre toti de aici.

  Repet, sa ai 200 castigatoare, din 400+ bilete totalul....este un record. Am analizat multi care pun  bilete si nu doar de aici. Pariuri 1x2 se apropie de voi, oarecum. In rest, sunt cu mult sub voi inclusiv Omnibet, care are o rata de -2,5 ori bilete pierdute. Adica 3,3 pe pagina castigate. Cu mult sub media voastra.

   

   Voiam sa punctez aceste aspecte.

Adaugă comentariu