Plata impozitelor la Unibet pentru sumele retrase va fi retinuta automat

1) Intrarea in vigoare a OUG nr.18/2018 aduce vesti excelente pentru pariorii online. Astfel, incepand cu data de 23 martieUnibet va retine la sursa si va vira in numele jucatorilor impozitele pentru sumele retrase. Birocratia generata de catre completarea si depunerea declaratiei anuale dispare incepend cu aceasta data, iar toate retragerile jucatorilor vor fi procesate automat de catre Unibet.

 

2) In plus, Unibet a decis ca in perioada 23 martie – 31 iulie 2018 sa plateasca taxele pentru fiecare retragere de pana la 66.750 RON. Astfel, jucatorii vor primi in cont intreaga suma retrasa, iar Unibet va plati pentru ei impozitul de 1% gratuit.

 

Retragerile efectuate in intervalul 1 ianuarie – 23 martie 2018, vor fi declarate la ANAF prin intermediul declaratiei unice, conform noilor cerintelor legale. Intre 23 martie si 31 iulie 2018, Unibet va plati taxele pentru retragerile mai mici de 66.750 RON!

 

3) Pe langa aceasta decizie, Unibet a modificat si suma minima de depunere pentru alimentarile cu card. Astfel, suma minima pe care un jucator o poate depune acum in contul sau Unibet scade de la 50 RON la 25 RON. Aceasta devine si noua suma pentru care un jucator devine eligibil pentru a primi bonusurile de bun venit.

 

Suntem convinsi ca aceste modificari vor aduce beneficii majore pentru jucatorii Unibet si le va imbunatati experienta de pariere online. Unibet este primul operator online care face pasi concreti in aceasta directie. Astfel, demonstreaza inca o data eforturile pe care le face pentru a oferi cea mai buna experienta de joc de pe piata locala, din Romania.

 

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici » si beneficiezi de un bonus de pana la 300 RON (pana pe 31 martie 2018) sau 250 RON dupa această dată!

{{notification_msg}}