Oddsmath - Sistem de pariere - Betting Tips

In cele ce urmeaza va prezentam un „tipser” foarte interesant. Datorita numarului mare de evenimente care apar zilnic nu putem sa-l introducem in paginile noastre, deci va invitam sa vizitati direct pagina lor „Betting tips”. In plus pe Oddsmath se tine si evidenta pariurilor castigatoare, pierdute si statistici pe orice interval de timp sau cote a profitului respectiv ROI-ul (rentabilitate) obtinut.

Criteriul de selectie a acestor tipsuri are la baza serviciul de „dropping odds”. Toate aceste predictii sunt de fapt evenimente a caror cota a inceput sa scada. Ei incearca si chiar reusesc sa demonstreze ca poti obtine profit pe termen lung daca pariezi pe acele cote in scadere. In cele mai multe cazuri o scadere de cota se datoreaza unui volum mare de pariuri pe acel eveniment.

Pagina „Betting tips” afiseaza toate meciurile pe care inca se poate paria si agentiile unde gasiti cele mai bune cote. Pentru a obtine un profit maxim este recomandat sa pariati pe cele mai bune cote existente in acel moment.

Pentru a va veni in ajutor au setat si o alerta sonora care sa va anunte cand apare o scadere semnificativa si la care agentie gasiti cea mai mare cota in acel moment.

Pagina „Betting stats” afiseaza rezultatele predictiilor. Gasiti un tabel cu statistici care va arata situatia financiara, respectiv: procentajul de reusita, valoarea investita, profitul realizat si cel mai important ROI-ul pentru a putea face o evaluare personala a profitului in situatia in care doriti sa modificati mizele pariurilor. Ei sugereaza o suma de pariat pentru fiecare eveniment in parte, dar voi puteti modifica aceste sume insa trebuie sa pastrati un raport fix pentru fiecare pariu (inmultiti sau impartiti cu aceeasi valoare fiecare miza recomandata).

 

{{notification_msg}}