ZILNIC - 50 de Freebeturi Cadou

Promoții Pariuri

zilnic-50-de-freebeturi-cadou

NetBet ti-a pregatit o surpriza spectaculoasa in perioada 24 iulie - 7 august. Si tu te poti numara printre cei 50 de jucatori care primesc ZILNIC un FREEBET CADOU, in valoare de 50 RON.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa depui minim 100 RON cumulat in orice zi din perioada promotionala, iar in ziua urmatoare NetBet trage la sorti 50 de jucatori norocosi care sunt premiati cu 50 RON FREEBET.

Nu uita sa verifici tabelul de pe pagina NetBet pentru a descoperi daca si tu te numeri printre castigatori.

Cum te poti inscrie?

  1. Conecteaza-te la contul tau NetBet;
  2. Depune minim 100 RON cumulat in orice zi din perioada promotionala si asteapta extragerea pentru a afla daca esti unul dintre cei 50 de jucatori recompensati de NetBet cu 50 RON FREBBET.

NOTA: Freebetul maxim acordat de NetBet este de 50 RON/zi promotionala.

Tabelul NetBet se va actualiza o singura data in fiecare zi. Actualizarea si creditarea jucatorilor va avea loc in ziua imediat urmatoare, pentru ziua precedenta pe toata durata promotiei.

Termeni si conditii:

  1. Promotia se desfasoara in intervalul 24 IULIE 00:00 GMT si 07 AUGUST, 23:59 GMT+3.
  2. Promotia este valabila pentru depunerile de minimum 100 RON cumulat efectuate pe platforma NetBet Sport in orice zi din perioada promotionala in intervalul 00:00 - 23:59 GMT+3.
  3. in perioada 25 iulie - 08 august vor avea loc trageri la sorti zilnice a jucatorilor care au depus minimum 100 RON cumulat in ziua precedenta si care s-au inscris la promotie. in urma extragerii, 50 de jucatori vor fi creditati cu 50 RON FREEBET.
  4. Plata se va face in moneda de joc a contului de jucator. Pentru conturile in alta moneda decat RON, se va face conversia din RON in moneda contului la cursul de schimb mediu al zilei.
  5. Dupa fiecare tragere la sorti, tabelul de mai sus va fi actualizat cu castigatorii.
  6. Miza din Freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Poate fi utilizat doar pentru a paria pe orice sport. Freebeturile sunt valabile 7 zile.
  7. Freebeturile trebuie utilizate integral. Pot fi utilizate pentru a plasa pariuri simple si combi la cota minima 2.00. Pentru pariurile combi, fiecare selectie in parte, trebuie sa respecte principiul mizei minime de 2.00.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}