Pronosticul Cupei Mondiale de €1.000.000!

Promoții Pariuri

În așteptarea Campionatului Mondial din Rusia din această vară, NetBet îți oferă șansa de a câștiga un premiu colosal în valoare de €1.000.000 la jocul Pronosticul Cupei Mondiale 2018!

Cum Poti Participa?

Trebuie doar să accesezi contul tau de NetBet și să selectezi echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 în Faza Grupelor, apoi să alegi echipa câștigătoare pentru fiecare meci din etapele eliminatorii, până la alegerea câștigătoarei Campionatului Mondial!

Va reuși Spania să își impună dominația supremă? Va reuși Messi să-și arate calitățile de super jucător ca Maradona în 1986? Vom dansa samba pentru a sărbători a șasea victorie a Braziliei sau e timpul unei alte națiuni să intre în paginile istoriei?

Termene si Conditii:

  • Pronosticurile de 1.000.000 EURO pot fi înregistrate de pe 13.05.2018 până pe 13.06.2018, ora 23:59 GMT. După această dată nu se mai pot înregistra pronosticuri.
  • Se poate înregistra un singur pronostic per cont de jucător NetBet.
  • Valoarea totală a premiilor puse în joc (fondul de premiere) este de 1.000.000 EURO, iar aceasta va fi împărțită între jucătorii care au oferit pronosticul corect al tuturor meciurilor din faza grupelor până la finala Cupei Mondiale 2018.
  • Se va acorda un freebet de 50 RON conturilor de utilizator ce finalizează Pronosticul în interval de maxim 48 de ore de la crearea contului. Freebetul poate fi folosit pe orice tip de pariu cu cota de minim 2.0 în interval de 7 zile de la acordare.
  • Jucătorii trebuie să selecteze toate elementele grilei, câștigătorii grupei și clasații pe locul doi, din Grupele de la A la H. Apoi, se vor selecta câștigătorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finală, finală și în cele din urmă, câștigătorul și locul 3.
  • Pentru a înregistra o grilă, participanții trebuie să aibă un cont NetBet. Dacă nu ai un cont de jucător, trebuie să te înregistrezi pe NetBet pentru a putea înregistra un pronostic.
  • După înregistrarea pronosticului vei primi un e-mail de confirmare cu selecțiile tale. Te rugăm să păstrezi acest e-mail ca memento.
  • Pentru a completa procesul de înscriere la promoție și pentru a avea șansa de a câștiga premiul, participanții trebuie să fie înregistrați pe site-ul NetBet înainte de data de 13.06.2018, sa fi efectuat cel puțin o depunere cu bani reali și să fi completat procedura de verificare a identității (KYC).
  • Dacă mai mulți participanți au prezis corect rezultatul Cupei Mondiale 2018, fondul de premiere de 1.000.000 EURO va fi împărțit între aceștia

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}