Pariaza pe meciul Romania - Lituania la 888sport

Promoții Pariuri

Romania are un meci decisiv pe teren propriu in fata Lituaniei, tricolorii au nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la prima pozitie in grupa, care asigura un loc mai bun la tragerea la sorti pentru Campionatul European. 888sport vine in intampinarea clientilor noi cu o oferta speciala, pariati 25 ron iar suma castigat in caz de victorie va fi de 100 de ron, in plus clientii noi vor beneficia si de bonusul de 1000 de ron.

Principalii termeni și condiții pentru oferta de cote mai bune:

  1. Oferta de cote mai bune, purtând mențiunea „Exclusiv pentru membrii noi" este dedicată membrilor noi înregistrațipe 888sport.ro și nu exclude oferta bonusul de bun-venit.
  2. Oferta de cote mai bune, purtând mențiunea „Exclusiv pentru membrii noi" este dedicată membrilor noi înregistrațipe 888sport.ro și nu exclude oferta bonusul de bun-venit.
  3. Oferta este valabila doar pentru evenimentul "România - Lituania", iar suma minimă ce trebuie pariată este de 25 Lei.
  4. Suma maximă a pariului, pentru această ofertă, este în valoare de 25 Lei.
  5. Câştiguri extra de la oferte cote mai mari vor fi plătite în formă de bonus. Bonusul trebuie sa fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de min 2,0 şi în max 60 de zile pentru a putea fi retras. Bonusul poate fi pariat doar pe sport.
  6. Cotele mai bune sunt valabile doar pentru primul pariu plasat de jucător. În cazul în care oferta de cote mai bune se referă la mai multe evenimente, doar primul pariu plasat de jucător va fi eligibil pentru acțiunea promoțională a cotelor mai bune.

Daca nu ai un cont la 888sport, te poti inregistra aici>>.

{{notification_msg}}