NetBet te premiază cu 2 X 50 RON în Ligile Europene

Promoții Pariuri

netbet-te-premiaza-cu-2-x-50-ron-in-ligile-europene

 

Confruntarile geniale din Ligile Europene revin in forta in acest weekend, iar tu te poti bucura de spectacol impreuna cu echipa NetBet! Pariaza pe campionatele de top din Europa, iar NetBet te premiaza cu o super promotie cu 2 cadouri.

Plaseaza cel putin 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.6 pe cate un meci distinct din Liga 1, Premier League, La Liga sau/si Serie A (17/11 - 20/11).

La minim 5 bilete necastigate, NetBet te premiaza cu un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide din Liga 1, Premier League, La Liga sau/si Serie A pe bilete simple cu o singura selectie (cota min. 1.6) in valoare de cel putin 50 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.6 pe partidele din Liga 1, Premier League, La Liga si/sau Serie A (17/11 - 20/11) sunt eligibile pentru freebeturi.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 5 pariuri simple pe Liga 1, Premier League, La Liga si/sau Serie A. Doar la cel putin 5 bilete necastigatoare, jucatorii primesc 2 FREEBETURI in valoare de 50 RON fiecare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebeturile, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 20/11 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebeturile nu vor fi creditate.
  5. Freebeturile vor fi creditate in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}