NetBet iti ofera 10 RON fiecare GOL marcat in Champions League

Promoții Pariuri

10-RON-fiecare-GOL-Champions-League

Returul optimilor din cea mai tare competitie europeana, Champions League, incepe, iar la NetBet ai libertate la plasarea pariurilor pe meciurile din aceasta competitie. Astfel, vei primi de la NetBet un freebet, cu fiecare gol marcat.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie pe meciurile din returul optimilor Champions League (07/03 - 08/03).

  • Arsenal - Bayern Munchen (07/03, 21:45)
  • Napoli - Real Madrid (07/03, 21:45)
  • Barcelona - PSG (08/03, 21:45)
  • Dortmund - Benfica (08/03, 21:45)

Orice pariu plasat de tine poate deveni castigator, deoarece NetBet te va rasplati cu 10 RON FREEBET, pentru fiecare gol marcat in meciurile alese de tine.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live cu o singura selectie pe returul optimilor din Champions League, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris.

NOTA: NetBet va lua in considerare numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci. De asemenea, freebetul maxim acordat de NetBet este de 200 RON si poate fi folosit pe meciurile ce se vor juca in Europa League (16/03).

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Champions League (07/03 - 08/03) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Daca parul e pierzator, jucatorii primesc un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 08/03, ora 23:59(GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Suma maxima de freebet acordata unui jucator este de 200 RON.
  7. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor vineri, 10/03.
  8. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente de la Europa League, 16/03 (fiecare selectie in parte trebuie sa  respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}