Liverpool vs Chelsea - 50% miza înapoi

Promoții Pariuri

Liverpool-vs-Chelsea-50-miza-inapoi

Una din cele mai spectaculoase partide din Premier League va avea loc, iar NetBet iti ofera o super promotie!

Batalia dintre Liverpool si Chelsea va avea loc pe stadionul Anfield, iar tu te poti bucura de un premiu pe masura la Pariurile Live ce insotesc acest eveniment mult asteptat.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un Pariu Live in valoare de 40 RON, pe orice selectie a acestui meci, iar daca pariul este necastigator NetBet te premiaza cu 50% miza inapoi (20 RON) sub forma de Freebet.

Cum te poti inscrie?

  1. Pentru a participa, conecteaza-te la contul tau NetBet;
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei;
  3. Pariaza 40 RON LIVE pe bilet simplu pe partida Liverpool vs. Chelsea.

NOTA: Numai Pariurile Live in valoare de 40 RON plasate pe bilet simplu pe partida Liverpool vs. Chelsea vor fi considerate eligibile pentru aceasta oferta. NetBet va returna maxim 20 RON sub forma de Freebet/client. Va fi luat in considerare doar primul Pariu Live plasat (indiferent daca este castigator sau pierzator).

Termeni si conditii:

  1. Clientii trebuie sa se inscrie folosind butonul de inscriere inainte de ora 21:45 GMT in data 31-01-17 pentru a primi Freebetul. In caz contrar, sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, Freebetul nu va fi creditat.
  2. Doar pariurile live de 40 RON plasate pe bilet simplu pe meciul Liverpool vs Chelsea se califica pentru aceasta promotie. Se vor acorda maxim 20 RON sub forma de Freebet/client. NetBet va lua in considerare doar primul pariu live plasat (indiferent daca este castigator sau pierzator).
  3. Jucatorii eligibili vor primi Freebeturile Miercuri 1 Februarie.
  4. Miza din Freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Freebetul poate fi folosit pentru a paria pe fotbal si este valabil 7 zile.
  5. Freebeturile trebuie folosite integral. Pot fi folosite doar pentru a plasa pariuri simple la cota minima 1.50.
  6. Aceasta oferta este disponibila primilor 1000 clienti care se inscriu folosind butonul inscriere si plaseaza un pariu adecvat pentru a beneficia de oferta.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}