Dublează-ți câștigurile în meciul Chelsea vs Arsenal

Promoții Pariuri

dubleaza-castigurile-chelsea-arsenal

Pregateste-te pentru partida spectaculoasa dintre Chelsea si Arsenal!

Va reusi Chelsea sa isi continue drumul catre triumf si primul loc in Premier League? Sau jucatorii lui Arsene Wenger vor fi cei care vor obtine victoria in meciul ce se va desfasura pe Stamford Bridge?

Se anunta un spectacol pe cinste, in care tu poti sa iti asiguri un freebet, deoarece NetBet ti-a pregatit cu aceasta ocazie o oferta unica. Pariaza pe Scorul Exact al partidei Chelsea vs. Arsenal si te poti bucura de castiguri duble in cazul in care partidul tau este castigator.

Cum poti beneficia de promotie?

  1. Pentru a participa, conecteaza-te la contul tau NetBet;
  2. Acceseaza butonul de inscriere de pe pagina destinata promotiei;
  3. Plaseaza un pariu pre-live pe bilet simplu, pe Scorul Exact al partidei Chelsea vs. Arsenal.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru aceasta oferta numai pariurile pre-live, plasate pe bilet simplu, pe Scorul Exact al acestei partide. De asemenea, NetBet nu va lua in considerare pariurile dublicat. Se califica un singur pariu/client. Se vor acorda castiguri duble sub forma de Freebet in limita a 80 RON!

Termeni si conditii:

  1. Clientii trebuie sa se inscrie folosind butonul de inscriere inainte de ora 12:30 PM GMT in data 04-02-17 pentru a primi Freebetul. In caz contrar, sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, Freebetul nu va fi creditat.
  2. Doar pariurile pre-live plasate pe bilet simplu, pe scorul exact al meciului Chelsea vs. Arsenal sunt eligibile pentru aceasta promotie.
  3. Jucatorii eligibili vor primi Freebeturile Luni 6 Februarie.
  4. Doar pariurile castigatoare pre-live plasate pe Scorul Exact sunt eligibile pentru a beneficia de aceasta oferta.
  5. Miza din Freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Freebetul poate fi folosit doar pentru a paria pe fotbal la cota minima de 1.50 si este valabil 7 zile de la data creditarii.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}