Dinamo vs. FCSB - 50 RON FREEBET

Promoții Pariuri

Dinamo-vs-FCSB-50RON-FREEBET

Sfarsitul mini-vacantei de 1 Mai te asteapta cu o partida senzationala din campionatul romanesc. Marele Derby dintre Dinamo si FCSB va avea loc pe Stadionul Dinamo, iar tu te poti bucura de un spectacol pe masura, dar si de o oferta senzationala din partea NetBet.

Pariaza cel putin 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Dinamo vs. FCSB (01/05, 20:30).

In situatia in care biletul plasat de tine nu este castigator, NetBet iti ofera un cadou sub forma de 50 RON FREEBET.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live cu o singura selectie pe Dinamo vs. FCSB, iar daca biletul e necastigator, primesti de la NetBet 50 RON FREEBET.

NOTA: Pentru acordarea freebetului, NetBet va lua in considerare numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu.

Termeni si conditii:

  1. Doar biletele pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie in valoare de minim 100 RON pe Dinamo vs. FCSB (01/05, 20:30) sunt eligibile.
  2. Primul pariu eligibil pe meci va fi luat in considerare de NetBet pentru acordarea freebetului.
  3. Daca pariul e pierzator, jucatorii primesc un freebet in valoare de 50 RON.
  4. Pariurile plasate folosind freebeturi nu vor fi luate in considerare.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 01/05, ora 23:00 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea partidei.
  7. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}