Cupa Mondiala - Unibet Jackpot - €1 000 000

Promoții Pariuri

Unibet  a pregatit o promotie deosebita pentru mult asteptatul Turneu Final, astfel Unibet  garanteaza premii de 1 000 000 de euro pe toata durata turneului!

Pentru fiecare din cele 64 de meciuri de la Cupa Mondiala, 10 jucatori vor imparti jackpot-ul meciului. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pe acel meci de minim 25 ron si la sfarsitul meciului afli daca esti printre castigatori.

Cum functioneaza?


1. Plasezi un bilet pre-match sau live pe un meci de Cupa Mondiala de cel putin 25 de ron si castigi un bilet la jackpotul meciului.

2. Primesti un bilet pentru fiecare 25 ron pariati pe acel meci.

3. Daca plasezi un pariu de cel putin 25 de ron pe o multipla, primesti un bilet la jackpot pentru fiecare din meciurile prezente pe bilet.

4. La sfarsitul fiecarui meci, 10 castigatori vor fi extrasi.


Vrei ceva extra?


Pentru orice pariu facut pe Cupa Mondiala primesti un bilet in plus pentru marea finala unde jackpotul este de minim 150 000 Euro.

Termeni si Conditii:

  • Promotia Jackpot Unibet  se va desfasura pe periaoda Luni 11 iunie 2018 – Duminica 15 iulie 2018.
  • Doar pariurile plasate dupa 11 Iunie, dupa activarea jackpoit-urilor vor genera bilete.
  • Toate pariurile plasate inainte de 11 Iunie si activarea promotiei nu vor fi contabilizate pentru aceasta promotie.
  • Pentru fiecare 25 ron (5€) pariati pe un meci, vei primi un bilet pentru tragerea la sorti a meciului pe care ai pariat.
  • In cazul in care ai pariat 25 ron (5€) pe un tichet cu doua sau mai multe meciuri, vei primi o sansa pentru fiecare dintre meciurile incluse pe tichetul de pariuri.
  • Pentru fiecare bilet facut de pe unul sau mai multe meciuri, vei primi, de asemenea, un bilet pentru finala turneului.
  • Fiecare 25 ron (5€) pariati , iti vor aduce un bilet pentru meciul pe care s-a plasat pariul.

Daca nu ai deja un cont la Unibet , atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}