COTA 7 - România și Anglia

Promoții Pariuri

COTA7-Romania-si-Anglia

NetBet ti-a pregatit o promotie senzationala cu ocazia a doua super-confruntari amicale. Pariaza in cadrul meciurilor Romania - Chile (13/06, 21:00) si Franta - Anglia (13/06, 22:00), si beneficiaza de cadoul pe care NetBet l-a pregatit pentru tine!

Pariaza cel putin 50 RON pre-live pe bilet simplu (1X2 FT) pe victoria Romaniei si/sau a Angliei in meciul cu Chile, respectiv Franta si beneficiezi de o MEGA COTA de 7.0!

Poti paria pe victoria Romaniei sau pe victoria Angliei sau pe ambele (bilete cu selectie unica), iar in cazul castigarii biletului/biletelor, diferenta pana la cota 7 va fi platita in 24 de ore.

Exemplu: Daca alegi sa pariezi 100 RON pe Romania si pariul e castigator, cota din momentul plasarii pariului se inmulteste cu 100 RON la care se va adauga diferenta de cota, inmultita cu 50 RON (cota speciala - cota din momentul plasarii pariului) x miza (maxim 50 RON).

100 RON x 4.15 (castig de 415 RON creditat la incheierea meciului) + 2.85 x 50 RON= 142.5 (castig bonus creditat in maxim 24 de ore de la incheierea meciului)

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE (1X2 FT) minim 50 RON pe victoria Romaniei si/sau a Angliei pe bilete simple cu o singura selectie, iar la NetBet beneficiezi de cota 7.00 pentru fiecare in loc de cota din momentul plasarii pariului.

NOTA: NetBet va lua in consideare cotele pre-live din momentul plasarii pariului. Bonusul maxim oferit este in valoare de 250 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile castigatoare de minim 50 RON PRE-LIVE (1X2) pe bilet simplu cu o singura selectie pe victoria Romaniei sau/si a Angliei (13/06) sunt eligibile pentru bonus.
  2. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 13/06, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  3. Doar primul pariu pre-live de tip 1x2, plasat pe bilet simplu pe victoria Romaniei si/sau a Angliei e eligibil pentru cota speciala.
  4. Miza eligibila pentru cota speciala este de 50 RON.
  5. Bonusul este calculat dupa cum urmeaza: (cota speciala - cota din momentul plasarii pariului) x miza (maxim 50 RON).
  6. Bonusul maxim oferit este de 250 RON.
  7. Castigurile + bonusul vor fi creditate in balanta jucatorilor eligibili sub forma de bonus in decurs de 48 de ore de la data incheierii partidei dintre Franta si Anglia.
  8. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai un cont la NetBet atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}