Câștiguri Duble la Liverpool vs Arsenal!

Promoții Pariuri

castiguri-Duble-Liverpool-vs-Arsenal

Liverpool va juca contra Arsenal acasa la Liverpool, pe stadionul Anfield, iar meciul se anunta unul spectaculos in lupta pentru trofeul Champions League.

Tu te poti bucura atat de meciul inedit dintre cele doua echipe, cat si de promotia unica NetBet, pregatita special pentru aceasta ocazie. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe cota Castigator Meci si Ambele Echipe Inscriu si beneficiezi de castiguri duble daca pariul tau este castigator.

Cum te poti inscrie la promotie?

  1. Conecteaza-te la contul tau NetBet;
  2. Acceseaza butonul de inscriere de pe pagina destinata promotiei;
  3. Plaseaza un pariu pe meciul Liverpool vs Arsenal, pe cota Castigator Meci si Ambele Echipe Inscriu.

NOTA: Numai pariurile pre-live plasate pe bilet simplu pe cota Castigator Meci si Ambele Echipe Inscriu sunt considerate de NetBet ca fiind eligibile pentru a beneficia de aceasta oferta. De asemenea, NetBet nu va lua in considerare pariurile duplicat. Se califica un singur pariu / client. Castigurile duble se vor acorda in limita a 80 RON sub forma de FREEBET. Pentru a se califica, pariurile trebuie plasate pe cota corecta „Castigator meci si Ambele Echipe inscriu” si nu pe doua cote separate: „1x2 final” si „Ambele inscriu”.

Termeni si conditii:

  1. Clientii trebuie sa se inscrie folosind butonul de inscriere inainte de ora 17:30 GMT in data 04-03-17 pentru a primi Freebetul. In caz contrar, sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, Freebetul nu va fi creditat.
  2. Doar pariurile pre-live plasate pe bilet simplu pe cota Castigator Meci si Ambele Echipe inscriu sunt eligibile pentru aceasta promotie. Pariurile duplicat nu se iau in considerare. Se califica un singur pariu pentru fiecare client. Castigurile duble se vor acorda in limita a 80 RON sub forma de Freebet! Pentru a se califica, pariurile trebuie plasate pe cota corecta „Castigator meci si Ambele Echipe Inscriu” si nu pe doua cote separate: „1x2 final” si „Ambele inscriu”.
  3. Jucatorii eligibili vor primi Freebeturile Luni 6 Martie.
  4. Doar pariurile pre-live castigatoare plasate pe cota Castigator Meci si Ambele Echipe inscriu sunt eligibile pentru aceasta oferta NetBet.
  5. Miza din Freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Freebetul poate fi utilizat pentru a paria pe fotbal la cota minima 1,50.
  6. Freebeturile trebuie folosite integral, sunt valabile 7 zile si pot fi utilizate pentru a plasa pariuri simple.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}