Câștigă pariuri gratuite la meciurile din Australian Open

Promoții Pariuri

castiga-pariuri-australian-open

Batalia pentru titlu de la Australian Open este in desfasurare, iar rezultatele se pot modifica oricand. Urmareste in continuare meciurile, iar Winmasters te premiaza cu un pariu gratuit si mai multe castiguri spectaculoase!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi cel putin 3 pariuri simple Live sau Pre-Meci, de 100 RON (cota minima 2.00) pe meciurile de la Australian Open, iar indiferent de rezultatul obtinut, Winmasters iti ofera un pariu gratuit in valoare totala de 100 RON, pentru finalul Australian Open.

De asemenea, cu cat vei paria mai mult, cu atat sansele de castig vor creste: plaseaza cel putin 5 pariuri simple, Live sau Pre-Meci, de 100 RON,(cota minima 2.00) pe meciurile de la Australian Open si indiferent de rezultat, vei primi un pariu gratuit de 200 RON de la Winmasters, pentru finele Australia Open.

Termeni si conditii:

  1. Pentru a se califica la aceasta promotie clientii trebuie sa plaseze minim 3 pariuri simple (cu o singura selectie) de 100 RON, la cota 2.00,pe meciurile de simplu feminin si masculin de Australian Open, pana pe 26 Ianuarie 2017. Premiile Winmasters constau in pariuri gratuite iar suma pariului gratuit se stabileste in functie de numarul de pariuri plasate, dupa cum urmeaza:
  • 3 pariuri eligibile - 100 RON Pariu Gratuit;
  • 5 pariuri eligibile - 200 RON Pariu Gratuit
  1. Acest pariu gratuit poate fi revendicat o singura data per cont/jucator. Plasarea a mai mult de 5 pariuri eligibile nu aduce niciun bonus suplimentar.
  2. Doar pariurile simple ( cu o singura selectie) plasate pe meciurile de la Australian Open (feminin si masculin simplu) se califica pentru aceasta promotie.
  3. Doar pariurile plasate intre 20 si 26 ianuarie 2017 se califica pentru aceasta promotie.
  4. Pariul gratuit va fi creditat in contul clientilor pe 27 Ianuarie 2017.
  5. Suma pariului gratuit trebuie plasata integral pe un singur pariu. Pariul plasat folosind pariul gratuit poate contine doar meciurile finale de la Australian Open. Cota minima la care pot fi plasate pariuri folosind pariul gratuit este 2.00.
  6. Daca pariul plasat folosind pariul gratuit este castigator, utilizatorul va primi castigurile nete (castig total - miza) in balanta sa de Cash pentru Pariuri Sportive.
  7. Doar pariurile cu bani reali se califica la promotia Winmasters.

Daca nu ai deja un cont la Winmasters, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}