Câștigă 5 mingi oficiale semnate de Steaua București

Promoții Pariuri

5mingi-autograf-steaua-bucuresti

La NetBet poti fi castigator in fiecare luna, deoarece pariurile sportive iti pot aduce gratuit o minge oficiala semnata de intreaga echipa Steaua Bucuresti.

Ce trebuie sa faci?

Plaseaza 10 pariuri cu o singura selectie pe bilet si cu o valoare individuala de cel putin 50 RON. Sansele de a castiga mingea sunt mai ridicate, pentru ca atat pariurile PRE-LIVE, cat si cele LIVE plasate in luna ianuarie vor fi eligibile in cadrul promotiei NetBet.

De aceea, NetBet ofera 5 mingi oficiale cu autograf de la jucatorii echipei Steaua Bucuresti, care vor ajunge la 5 castigatori, in urma unei trageri la sorti ce va avea loc pe data de 1 februarie 2017.

Cum poti profita de promotie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Plaseaza in luna septembrie minim 10 pariuri pre-live (1X2) sau/si live pe bilete simple cu o singura selectie.
  3. Inscrie-te la promotie pana pe 31 ianuarie si asteapta sa vezi daca te afli printre castigatori.

NOTA: Numai pariurile plasate in perioada 1 ianuarie- 31 ianuarie vor fi luate in considerare pentru aceasta promotie.

Termeni si conditii:

  1. Un jucator trebuie sa plaseze minim 10 pariuri pre-live sau/si live cu o singura selectie pe bilet simplu si o valoare individuala de minim 50 RON.
  2. Se vor lua in considerare pariurile plasate in perioada 1 ianuarie – 31 ianuarie 2017, 23:59 GMT.
  3. Premiile promotiei sunt 5 mingi oficiale semnate de echipa Steaua Bucuresti. Acestea se vor oferi la 5 jucatori eligibili in urma unei trageri la sorti organizata pe 1 februarie 2017.
  4. Mingiile au minim de 18 autografe ale jucatorilor Steaua Bucuresti.
  5. Tragerea la sorti se va face prin intermediul site-ului random.org, iar castigatorii se vor anunta pe site si vor fi contactati telefonic de un reprezentant NetBet pentru le oferi mai multe detalii despre cum pot intra in posesia premiului.
  6. Pentru a participa la tragerea la sorti, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 31/01, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, jucatorii nu vor putea participa la tragerea la sorti.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}