Câștigă 20.000 RON la Bara de Aur

Promoții Pariuri

bara-de-aur-20000-ron

Ai fi suficient de fericit sa stii ca vei putea suta de pe terenul Arenei Nationale pentru 20.000 RON? Inseamna ca esti persoana potrivita pentru Bara de Aur.

Pentru fiecare 1 EUR pariat pe platforma Sport in perioada 22/08 - 18/09, jucatorii vor primi 1 punct in clasamentul NetBet. Acesta va afisa descrescator primii 50 de jucatori pe baza sumelor pariate in perioada promotionala.

Intra in competitia NetBet pentru 20.000 RON. Clasamentul se actualizeaza in timp real, astfel ca tu vei putea sa detii controlul asupra pozitiei tale. Cu cat vei miza mai mult, cu atat iti vor creste sansele sa fii mai aproape de marele premiu. Daca pe 19 septembrie te regasesti in primii trei, NetBet te premiaza! Vei ajunge pe terenul Arenei Nationale, in pauza super partidei FCSB - Dinamo Bucuresti din etapa 12 a playoff-ului Ligii 1.

Tu impreuna cu alti doi concurenti veti avea ocazia sa sutati de la 20 m in incercarea de a lovi bara transversala. Ai 2 incercari la dispozitie sa lovesti bara si sa fii Marele Castigator al unui premiu in valoare de 20.000 RON, oferit de NetBet.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de inscriere de pe pagina destinata promotiei.
  3. Fiecare 1 EUR plasat in intervalul 22 august - 18 septembrie inseamna 1 punct in clasament. Regaseste-te in primii 3 pe 19 septembrie si incearca-ti sansa pentru 20.000 RON pe Arena Nationala!

NOTA: Pentru jucatorii cu conturi in alta moneda, NetBet anunta ca va efectua conversia valutara din EUR la cursul mediu de schimb al zilei.

Clasamentul in timp real se va afisa incepand cu data de 23 august.

Termeni si conditii:

  1. Un jucator trebuie sa plaseze pariuri pre-live sau/si live cu o singura selectie pe bilet simplu in perioada 22 august - 18 septembrie, 23:59 GMT.
  2. Fiecare EUR pariat va insemna 1 punct in clasamentul final. Jucatorilor cu conturile in alta moneda precum RON, li se va efectua conversia valutara din EUR la cursul mediu de schimb al zilei.
  3. Primii 3 jucatori care acumuleaza cele mai multe puncte in clasament pe parcursul perioadei promotionale vor avea ocazia sa suteze pe Arena Nationala pentru 20.000 RON.
  4. Pentru a participa, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 18/09, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, jucatorii nu vor putea beneficia de promotie.
  5. Acceseaza NetBet pentru a consulta regulamentul campaniei "Bara de Aur".

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}