Câștigă 100 RON CASHBACK în Liga 1

Promoții Pariuri

Castiga-100RON-CASHBACK-in-Liga1

Astazi va incepe o etapa intermediara din Liga 1, iar tu te poti bucura de acest lucru cu noua promotie NetBet, care iti va asigura 100 RON.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta oferta este sa plasezi un pariu pre-live sau live de minim 50 RON cu o singura selectie si o cota minima de 1.5 pe partidele din Etapa 4, Play-Off/Out (04/04 - 06/04).

In situatia in care pariul tau nu este castigator, NetBet iti va rambursa intreaga miza plasata in limita a 100 RON cumulat, sub forma de bonus.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live pe bilet simplu cu o singura selectie pe meciurile Etapei 4, iar daca pariul e necastigator, NetBet iti da toti banii inapoi.

NOTA: Numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare de NetBet pentru CASHBACK.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 50 RON pre-live sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe meciurile din Etapa 4, Play-Off/Out (04/04 - 06/04) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Daca un jucator a plasat mai multe pariuri, NetBet va acorda cashback pentru primul pariu eligibil plasat per meci. Cashback-ul maxim total acordat este de 100 RON.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 06/04, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}