Căștigă 10 RON pentru fiecare gol marcat în Ligile Europene

Promoții Pariuri

10-ron-pentru-fiecare-gol-marcat-in-ligile-europene

Acest weekend te asteapta cu un spectacol inedit in Ligile Europene, dar si cu un cadou surpriza din partea NetBet. Implica-te si tu in actiunea sportiva din acest sfarsit de saptamana, iar NetBet te premiaza cu un freebet de pana la 200 RON.

Pariaza minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie si o cota minima de 1.5 pe cate un meci distinct din Liga 1, Premier League, La Liga si/sau Serie A (13/10 - 16/10).

In situatia in care biletele plasate de tine nu sunt castigatoare, NetBet iti ofera 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris in meciurile alese de tine.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live cu o singura selectie pe Liga 1, Premier League, La Liga si/sau Serie A, iar NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris.

NOTA: Numai primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare de NetBet pentru acordarea freebetului. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile necastigatoare de minim 50 RON PRE-LIVE  sau LIVE pe bilet simplu cu o singura selectie si cota minima de 1.5 pe Liga 1, Premier League, La Liga si/sau Serie A (13/10 - 16/10) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Jucatorii primesc un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE in partida pe care sau plasat pariurile daca biletele sunt necastigatoare.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 16/10, ora 23:59 (GMT). in caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Suma maxima de freebet acordata unui jucator este de 200 RON.
  7. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea partidei.
  8. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.
  9. Daca pariul plasat este castigat, jucatorul va primi profitul (castig total - valoarea freebetului) in bani reali.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}