Câștigă 10 RON pentru fiecare GOL din Cupa Confederațiilor

Promoții Pariuri

castiga-10-ron-pentru-fiecare-gol-din-cupa-confederatiilor

Desi Cupa Mondiala din Rusia va avea loc peste un an, in acest sfarsit de saptamana spectacolul continua in Cupa Confederatiilor. Tu poti sa te bucuri de acest eveniment cu un freebet cadou din partea NetBet.

Pariaza minim 50 RON PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe cate un meci distinct din Cupa Confederatiilor (21/06 - 25/06).

In cazul in care biletele plasate sunt necastigatoare, NetBet iti ofera 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris in meciurile alese de tine.

Cum te inscrii?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live (1X2 FT) sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie pe Cupa Confederatiilor, iar NetBet iti da 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris.

NOTA: Numai primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare de NetBet pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile necastigatoare de minim 50 RON pre-live (1X2 FT)  sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Cupa Confederatiilor (21/06 - 25/06) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Jucatorii primesc un freebet in valoare de 10 RON x NR. GOLURI INSCRISE in partida pe care sau plasat pariurile daca biletele sunt necastigatoare.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 25/06, ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Suma maxima de freebet acordata unui jucator este de 200 RON.
  7. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea partidei.
  8. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}