Campionat El Clasico

Promoții Pariuri

Campionat-El-Clasico

Plaseaza pariuri LIVE si PRE-LIVE in perioada 13 - 19 martie si vei avea posibilitatea de a castiga pachetul VIP pentru "El Clasico" sau unul din urmatoarele premii oferite de Unibet:

•    Locul I - pachetul “El Clasico” care include 2 bilete VIP la meci + 2 nopti la Hotel Urban, Madrid 22-24 Aprilie 2017.

•    Locul II - Vouchere Emag cadou in valoare de 1250 RON;

•    Locul III – Bani Bonus Gratuiti in valoare de 800 RON.

Mai mult, jucatorii care vor termina pe locurile 4 - 10 ale clasamentului online vor beneficia de cate un Bonus Gratuit din partea Unibet, in valoare de 250 lei.

Ce trebuie sa faci?

  1. Opteaza pentru inscriere apasand butonul de Inscriere de pe pagina destinata promotiei;
  2. Plaseaza pariuri Live sau Pre-meci pe evenimentele preferate intre 00:00 CET 13 martie si 23:59 CET 19 martie (pariurile pe Liga I sunt excluse).

Clasamentul va fi calculat cu urmatoarea formula:

Suma pariata     X     Numarul de evenimente de pe biletul de pariu   X   Cota totala a biletului de pariu

Nu exista pariu minim                          Simplu - Dubla - Tripla - ...                            Cota minima de 1.20

Exemplu: Pariaza €10 pe o combinatie tripla Live sau Pre-meci, a carei cota totala este 5,50. Rezultatul tau va fi 10 x 3 x 5,50 = 165 – acestea vor fi punctele tale pentru respectivul pariu, daca il castigi.

Termeni si conditii:

  1. Promotia Unibet este valabila incepand cu 00:00 CET 13 martie si pana pe 19 martie la 23:59 CET.
  2. Va trebui sa optati pentru inscrierea in promotie pentru a fi eligibil sa castigati unul din cele 10 premii oferite
  3. Unibet va considera ca fiind eligibile pentru promotie doar pariurile castigatoare, de pe bilete cu cote de cel putin 1,20. Oferta este valida pentru toate pariurile Live si Pre-Meci (inclusiv cele plasate de pe dispozitivele mobile).
  4. Pariurile Live sau Pre-meci plasate pe Liga I nu vor fi luate in calcul pentru clasamentul promotiei.
  5. Pariurile Live sau Pre-meci incasate nu vor fi luate in calcul de Unibet pentru clasamentul promotiei.
  6. Primii 10 jucatori din clasamentul calificarilor vor fi cei care aduna cel mai mare numar de puncte la finalul calificarilor.
  7. Actualizarile zilnice din clasament din timpul calificarilor vor fi luate in calcul pentru pariurile Live si Pre-meci, ce sunt castigatoare, care au fost achitate intre orele 00:00 si 23:59 CET in ziua anterioara.
  8. In caz ca, in calificari, exista 2 jucatori cu acelasi numar de puncte in clasament, va castiga jucatorul cu cel mai mare numar de pariuri castigatoare. In caz ca doi jucatori au acelasi numar de pariuri, atunci va castiga jucatorul al carui pariu castigator a avut cele mai mari cote in timpul rundei respective.

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici »

 

{{notification_msg}}