Calificări pentru Campionatul de pariere Live

Promoții Pariuri

Calificari-Campionat-pariere-Live

Califica-te pentru unul din cele 10 locuri la campionatul de pariere Live in valoare de 15.000€, duminica, 5 martie, de la Unibet Open din Londra, plasand pariuri LIVE si PRE-LIVE!

Mai mult decat atat, toti jucatorii care vor termina pe primele 100 de locuri ale clasamentului online vor primi din partea Unibet pariuri gratuite de 100€.

Cum poti participa la promotie?

  1. Inscrie-te la promotie accesand butonul de inscriere de pe pagina destinata ofertei.
  2. Pentru a te califica, tot ce trebuie sa faci este sa pariezi LIVE sau PRE-LIVE pe evenimentele dorite, iar apoi vei colecta punctele pentru a ajunge in finala.

Calificari online:

Runda de calificari online va avea loc intre 11 ianuarie, ora 00:00, si 29 ianuarie, ora 23:59. Primii 10 jucatori Unibet vor fi cei care se pot bucura atat de o calatorie la Londra, cat si de un iPad pe care il pot folosi pentru plasarea pariurilor LIVE din finala campionatului de pariere.

Incepand cu 12 ianuarie, Unibet va actualiza clasamentul in fiecare zi pana la ora 15:00, pana la finele calificarilor de pe 30 ianuarie. Cei care vor fi calificati drept castigatori vor fi anuntati de Unibet pe site si vor fi notificati in direct.

NOTA: Retine ca, dupa ce optezi pentru inscriere, toate pariurile LIVE sau PRE-LIVE castigatoare sunt luate in calcul in clasamentul Unibet, astfel ca, cu cat vei acumula cat mai multe puncte in clasament, cu atat vei avea mai  multe sanse sa progresezi in faza urmatoare. Toate punctele din pariurile castigatoare sunt acumulate si cei 10 jucatori cu cele mai multe puncte la finalul rundei de calificare isi vor asigura locul in finala. Punctele vor fi resetate la zero dupa runda de calificare.

Finala:

Primii 10 jucatori din runda de calificare vor si desemnati castigatori si se vor bucura de un pachet complet de calatorie in Londra, unde vor avea ocazia de a concura pentru titlul campionatului de pariere LIVE din 5 martie.

De asemenea, fiecare din 10 castigatori vor primi din partea Unibet si o tableta iPad (pe care o vor pastra) dar si un cont nou cu 100 de monede virtuale cu care pot paria.

Premii:

  • Locul 1: €8,000 + iPad
  • Locul 2: €4,000 + iPad
  • Locul 3: €2,000 + iPad
  • Locul 4: €1,000 + iPad
  • Locurile €: iPad

Termeni si conditii:

  1. Va trebui sa optati pentru inscrierea in promotie pentru a fi eligibil sa castigati un pachet pentru finala de pariere Live de la Londra.
  2. Pentru promotie vor fi eligibile doar pariurile castigatoare, de pe bilete cu cote de cel putin 1,20. Oferta este valida pentru toate pariurile Live si Pre-Meci (inclusiv cele plasate de pe dispozitivele mobile).
  3. Pariurile Live sau Pre-meci incasate nu vor fi luate in calcul pentru clasamentul promotiei.
  4. Primii 10 jucatori din clasamentul calificarilor vor fi cei care aduna cel mai mare numar de puncte la finalul calificarilor.
  5. Actualizarile zilnice din clasament din timpul calificarilor vor fi luate in calcul pentru pariurile Live si Pre-meci, ce sunt castigatoare, care au fost achitate intre orele 00:00 si 23:59 CET in ziua anterioara.
  6. Pentru ca formula sa functioneze corect pentru mai multe monede, toate clasamentele vor calcula sumele in EUR, astfel ca monedele locale vor fi convertite in EUR.
  7. In caz ca, in calificari, exista 2 jucatori cu acelasi numar de puncte in clasament, va castiga jucatorul cu cel mai mare numar de pariuri castigatoare. in caz ca doi jucatori au acelasi numar de pariuri, atunci va castiga jucatorul al carui pariu castigator a avut cele mai mari cote in timpul rundei respective.

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}