Bucură-te de 200 RON Cashback pe meciurile din Serie A

Promoții Pariuri

Bucura-te-de-200RON-Cashback-pe-meciurile-din-Serie-A

Acesta este weekend-ul in care va avea loc ultima etapa din fotbalul italian. Acum, te poti bucura numai de fotbal, pentru ca NetBet iti va asigura pariurile plasate. Astfel, in cadrul promotiei pregatite de NetBet special pentru tine, vei beneficia de pana la 200 RON Cashback pe platforma de Cazino.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi cel putin 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe meciurile din Serie A, Etapa 38 (27/05 - 28/05).

In situatia in care biletele tale nu sunt castigatoare, NetBet iti ofera pana la 200 RON CASHBACK cumulat, sub forma de bonus acordat pe platforma de Cazino.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie pe Serie A, iar NetBet iti asigura pariurile in limita a 200 RON.

NOTA: Numai primul pariu eligibil pe  bilet simplu per meci va fi luat in considerare de NetBet pentru cashback. Bonusul se acorda pe platforma de Cazino.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile necastigatoare de minim 50 RON pre-live sau live (orice selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Serie A (27/05 - 28/05) sunt eligibile pentru bonus.
  2. NetBet va acorda maximum 200 RON cashback cumulat pentru pariurile necastigatoare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 28/05, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}