Beneficiază de 200 RON în Marea Finală Champions League

Promoții Pariuri

Beneficiaza-de-200-RON-in-Marea-Finala-Champions-League

Stadionul National din Cardiff va gazdui, sambata, Marea Finala Champions League. Acum te poti bucura de mega confruntarea dintre Real Madrid cu campioana Italiei, Juventus, pentru ca NetBet iti ofera o asigurare in valoare de 200 RON.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi cel putin 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si o cota de cel putin 1.5 pe Finala Champions League (03/06).

In cazul in care biletul tau nu este castigator, NetBet iti ofera pana la 200 RON CASHBACK.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie si cota minima de 1.5 pe Finala Champions League, iar NetBet iti asigura pariul in limita a 200 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru cashback numai primul pariu eligibil pre-live sau live cu cota minima de 1.5 pe bilet simplu pe finala.

Termeni si conditii:

  1. Pariurile necastigatoare de minim 100 RON pre-live sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cota minima de 1.5 pe Finala Champions League (03/06) sunt eligibili pentru cashback.
  2. NetBet va acorda maximum 200 RON pentru pariurile necastigatoare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 03/06, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}