ˆ

Beneficiază de 200 RON Cashback în Champions League

beneficiaza-de-200-ron-cashback-in-champions-league

Astazi, 12 Septembrie, Grupele Champions League incep cu confruntari demne de o finala europeana. La NetBet, te poti bucura numai de fotbal, pentru ca echipa ti-a pregatit o promotie pe masura!

Plaseaza cel putin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.5 pe cate un meci distinct din Champions League (12 - 13/09).

In situatia in care biletele tale nu sunt castigatoare, NetBet iti ramburseaza intreaga miza plasata in limita a 200 RON cumulat, sub forma de bonus.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Plaseaza cel putin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.5 pe meciurile din Champions League, iar NetBet iti ramburseaza pariurile necastigatoare.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru CASHBACK numai primul pariu eligibil/meci pe Champions League.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe partidele din Champions League (12/09 - 13/09) sunt eligibile pentru bonus.
  2. Promotia ofera 100% cashback, in limita a 200 RON cumulat, sub forma de bonus daca exista bilete necastigatoare. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 4 pariuri simple pe Champions League.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 13/09 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

Te invităm să ne spui părerea ta folosind secțiunea de comentarii de mai jos.