50 RON FREEBET - INDIAN WELLS

Promoții Pariuri

50RON-FREEBET-INDIAN-WELLS

Turneul de tenis BNP Paribas sau Indian Wells a avut marea deschidere pe 6 martie, in statul american California. Cele mai mari nume din lumea tenisului si-au anuntat prezenta, iar NetBet iti ofera un cadou surpriza daca si tu alegi sa te implici in aceasta actiune.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.6 pe cate un meci de simplu diferit de la Indian Wells (06/03 - 15/03).

Indiferent care vor fi rezultatele obtinute de tine, echipa NetBet iti va oferi un cadou special, sub forma de 50 RON FREEBET, pe care il poti utiliza la cele mai tari meciuri de la Indian Wells, de la sferturi pana la finala.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide de simplu pe bilete simple cu o singura selectie (cota min. 1.6) cel putin 50 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare numai primul pariu eligibil/meci, iar freebetul acordat va putea fi folosit pe Indian Wells de la sferturi pana in finala.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.6 pe partidele de simplu de la Indian Wells (06/03 - 15/03) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin cinci pariuri simple pe Indian Wells. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc din partea NetBet 50 RON FREEBET pe care il pot folosi pe Indian Wells (sferturi pana la finala).
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 15/03 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Programul de la Indian Wells poate suferi schimbari, insa pariurile vor fi luat in considerare daca sunt plasate pe etapele turneului pana in optimi inclusiv, indiferent daca depasesc data limita de 15/03.
  6. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea turneului.
  7. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente de la Indian Wells (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}