50 RON Freebet GARANTAT în Champions League!

Promoții Pariuri

50-ron-freebet-garantat-in-champions-league

 

In aceasta saptamana se incheie optimile de finala Champions League, insa nu si fara o surpriza din partea NetBet.

Plaseaza cate un bilet simplu LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 100 RON si cu o cota minima de 2.0 pe fiecare meci din cele 4 disputate in Champions League (13 - 14/03).

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET.

Ce trebuie sa faci?

  1. Acceseaza contul tau NetBet si inscrie-te folosind butonul de pe pagina dedicata promotiei;
  2. Pariaza min. 100 RON pre-live sau live cu o singura selectie si cota min. 2.0 pe fiecare meci din cele 4 disputate marti si miercuri in Champions League.
  3. Indiferent de rezultat, NetBette rasplateste cu 50 RON FREEBET.

NOTA: NetBet lua in considerare primele 4 pariuri eligibile, iar freebetul va putea fi folosit pe orice evenimente sportive.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 100 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 2.0 pe partidele din Champions League (13 - 14/03/18) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin un pariu simplu pe fiecare meci din cele patru din Champions League din returul optimilor de finala. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 50 RON FREEBET.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 14/03 ora 23:59 (GMT). in caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebeturile nu vor fi creditate.
  5. Freebeturile vor fi creditate in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}